Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili DostTeam ailesi ----
Forumda iyi kötü günlerimiz oldu.....
bol msjlı günler oldu......
ve ben artık moderatör olma vaktimin geldigine inanıyorum......
GÜNCEL HABERLER BÖLÜMÜNE MODLUK İSTİYORUM
YORUMLARINIZI + YADA - OLARAK KULLANIN
SİZİN VERDİGİNİZ KARARA SAYGILIYIM DT
SİMDİDEN TESEKKÜRLER
valla kalkancix işin doğrusu güzel çalışıyosun ancak bayaa dikkat eksiğin var.. yani eğer bi açtığın konuyu bi daha açmamaya veya açılan konuyu yeniden vermemeye söz veriyosan benim oyum ++1905++
herşeyi bir profesyonellik çerçevesinde ve dikkatli olarak yapabilirsen benimde kararım +
Genellikle goruyorumki guncel haberler bolumunde hep senin adin var.Eger isini profesyonellik cercevesinde yaparsan o bolum sana gercekten cok yakisir.
Benden sana bir +54687258672685725
Şu anda Mod ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum,zaten bunu diğer üyelerin başvurularında Suskun belirtti ama belli okumamışsın,uzun lafın kısası bu yüzden -1907..
Ama çalışmalarını beğeniyorum.İleride belki
kesinlikle ----------
öncelikle forum kurallarini bilmiyorsun...verilen karara saygi göstermiyorsun (10 gun banlandin suren dolmadan yeni user aldin)
kesinlikle hayir diyorum...mod olmak icin sadece konu acip tesekkur etmekle olmuyor...bence daha zamana ihtiyacin var...forum ortamina daha da ögrenmelisin...
uzgunum..dusunduklerim bunlar...saygilarimla ;)
kesinlikle ----------
öncelikle forum kurallarini bilmiyorsun...verilen karara saygi göstermiyorsun (10 gun banlandin suren dolmadan yeni user aldin)
kesinlikle hayir diyorum...mod olmak icin sadece konu acip tesekkur etmekle olmuyor...bende daha zamana ihtiyacin var...forum ortamina daha da ögrenmelisin...
uzgunum..dusunduklerim bunlar...saygilarimla ;)
durumu gayet guzel açıklamışın. ARKADAŞLAR HATIRLARSANIZ BELİRLİ BİR SURELİNE GÖREV VERİLME DONDURULMUŞTU...
Ama çalımalarını beğeniyorum, biraz daha dikkat ve oz veri.....
Çalışmalarının devamını dilerim...
ARKADAŞALAR Kalkancix-5192 (http://www.dostteam.com/member.php?u=1145) ARKADAŞIMIZIN DAHA FAZLA RENCİDE OLMASI VE KIRILMAMASI İÇİN BU KONUNUN KAPANMASI TALEPİNDE BULUNUYORUM SONUÇTA ADAYLIK HERKESİN HAKKIDIR....
SÖZ YÖNETİMDE..
----------- benceee kusura bakma kardesımm :79:
AℓαıηDєℓση
28.07.07, 11:00
ARKADAŞALAR Kalkancix-5192 (http://www.dostteam.com/member.php?u=1145) ARKADAŞIMIZIN DAHA FAZLA RENCİDE OLMASI VE KIRILMAMASI İÇİN BU KONUNUN KAPANMASI TALEPİNDE BULUNUYORUM SONUÇTA ADAYLIK HERKESİN HAKKIDIR....
SÖZ YÖNETİMDE..
droga daha yolun başındayız dur bakalım daha neleriyle karşılaşacagız herkes kendi düşüncesini ortaya koyuyor bunu aday rencide olcak diye engelleyemeyiz konu kapanmasıda aksi bir durum olmadıkça admin gereken cevabı verdikten sonra kapanır veya başvuruda bulunan aday kendi isterse kapanır bunlara alışalım
Kalkancix çaban ve gayretin online süren şuana için iyi ama yöneticilik için biraz daha sabır derim şu an oy kullanmıyorum
iyi forumlar
burakemrenın adaylık konusunda da yazdıgım gibi
sitemizde mod alımı belli bir süre dondurulmuştur
senin gayretini görüyoruz seni takdirde ediyoruz
ama üzülerek söylüyorum ki adaylık başvurun şimdilik kabul görmedi
çalışmalarına devam et ileride bu bölüme düşünülecek üyelerin başında sen geliyorsun
birde şu forum kurallarını iyice bi öğren ve uygula
iyi forumlar
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.