PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Di Di Di Dj A a a AnıL '' Dj AnıL Dj AnıL Dj AnıL '' ...

Dj AnıL
27.07.07, 22:21
İsim : AnıL
DJ ismi : Dj AnıL
Doğum Tarihi : 21/10/1990
Doğum Yeri : İstanbuL
Boy : 1.74
Kilo : 55
Ten : Kumral
Saç : Kumral/Düz
Göz : Bal Rengi
Dj'liğe ilk Adım : Aralık 2005
Yaşadığı Yer : İstanbuL/Kağıthane
Tarz : Club,Buka,Oriantel,Techno,Bubbling
Kullandıgım Program Vede Turntable : Cubase Sx,Acoustica Mixcraft Vede Denon Dn-S5000 Marka Turntable ( Çift Turntable Arası Mixer )
http://img54.imageshack.us/img54/7326/anl45lo9rn9.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-27
http://img48.imageshack.us/img48/3746/fotoraf0004lp5.jpg (http://imageshack.us)

Buda Kısa Bir Biyografim :D
21 ekim 1990 günü nufus sayımı gunu dunyayı mahvetmek icin dogmusum.cevremdekiler ve arkadaslarım cok yakısıklı oldugumu söylerler aynı zamanda havalı,agresif,dedigi dedik, kendini begenmiş, ukala ve donjuan kompleksi olan biri olarakta bilinirim. bide saclarım süperdir muhtesme sekil alır kendileri herkes hasta olur :D 1 tane abim war kendisi askere daha yeni gitti aslen babam kastamonu/cide annem bartın/amasralıdır djlige merakım davut guloglunun cat cat remixiyle basladı sinan diye bi abi yapmıs remixi cok begendim msni yazıodu dedim nasıl yapıon dedi virtual djle acid proyla banada ogretirmisin dedim bana programları ve kullandıgı loopları yolladı bende tabi sabah aksam gece gunduz demeden ugrastım ilk zamanlar igrenc remixler yaptım sonra gun gectikte kendimi geliştirdim ve cok ii remixler yapmaya cubase sx isimli programı kullanmaya basladım . ögrenim hayatıma gelince ilk okulu sorunsuz teşekkür veya taktir alarak bitirdim. ama liseye öyle denmez tabe düz liseye gitmedim anadolu teknik lisesine gittim bilirsiniz anadolu teknik 4 senedir düz lise 3 ve düz liseye gitmedigime pişman oldum giyseydim su an bitmişti lisem bu sene mezun olmustum neyse liseye ilk basladım hazırlık okudum hazırlıgı gectim sorunsuz bi sekilde neyse lise 1 e geldim ( djlige merakımın basladıgı sene ) 36 gun devamsızlık ve 11 zayıfla kaldım devamsızlıgımın nedeni arklarla kacıp cevahire ortakoye felan manita yapmaya gidioduk bazende eve gelip remix mix yapmaya calısıyodum neyse kaldım ben tabi geldik bu seneye tekrar etcem ya ben 3. senem hala lise 1 i okucam ilk donemde 18 gun dewamsızlık 8 zayıf wardı ben gene dedim kalcas bu sene neyse 2. donem basladı okulda bi kavga ettik beni direk tasdiknameyle şutladılar bende akşam lisesine gitmeye basladım benim icin daha ii oldu nedeni ise gunduzleri bazen underground rap partylerinde dj lik yapıodum kendime denon dn-s5000 marka turntable bile aldım neyse gectik bu sene 2 senem daha war 3 senelik liseyi 5 senede bitircem hobilerim ise modifiyeli arabalar ve muzik,remix,mix neyse sanırım bu kadar yeter herkeze saygılar sevgiler dj anıl ... :D

KaBaDaYı
27.07.07, 22:24
hoş geldin Di Di Di Dj A a a AnıL '' Dj AnıL Dj AnıL Dj AnıL '' ...

valla ne diyim tanışma dediğin böyle olur

hoş geldin iyi forumlar

Kal-Bin
27.07.07, 23:09
hosgeldinnnnnnn

droga_gs
27.07.07, 23:20
bomba gibi duştun hoşgeldin

iyi forumlar...

mazlum5
27.07.07, 23:47
hosgeldin kardesim...dogrusunu istersen biyografinin hepsini okumadim :=):

kisacasi hosgeldin kardesim...

ii vakit gecirmen dilegiyle

ii forumlar ;)

Ύ ά ķ μ р
27.07.07, 23:49
hosgeldin Dj Anıl iyi forumlar diliyorum ...bune ya roman yazmıssın walla bir TC kimlik no eksik... :D güzel gelmissin bende güzel karsılama yapayım

HOŞGELDİN İYİ FORUMLAR DAİMİ OLMAN DİLEĞİYLE ......

AℓαıηDєℓση
28.07.07, 10:55
DT Ailesine hoşgeldin iyi forumlar

Suskun
28.07.07, 11:21
paylaşımın ve dostluğun öne çıktıgı tek mekana
hoşgeldin
iyi forumlar diliyorum

Subay
28.07.07, 11:34
bende böle tanışsaydım keşke :D
gerçi biz artıq eskidik
hoşgeldin kardeş iyi forumlar...

Dj AnıL
28.07.07, 12:56
hb arkadaslar solun

mad_cezir
28.07.07, 13:00
hoş geldin dj dt'de ii vakit geçirirsin umarık ama keşke uzun bi biyografi yazsaydın yha :)))

ttttt
29.07.07, 03:01
Iste tanisma dedigin boyle olur.Hakkaten bi tc kimlik no eksik :D

Hosgeldin iyi forumlar

Forza_Bjk_01
29.07.07, 03:48
Aramıza hoşgeldin kardeş

Daimi olman Dileğiyle iyi Forumlar

PeSiMiSt
29.07.07, 03:52
dt ailesine hosgeldin iyi forumlar...

ynsyns
29.07.07, 04:14
iş başvurusu yapıyo gibi tanıtmışsın kendini :D
ama süper olmuş Hoşgeldin ii forumlar..

SagopaKajmer
29.07.07, 13:51
Dt ailesine hoşgeldin Dj Anıl iyi forumlar geçirmen dileğiyle.....

Ŧгєรς๏_รє๓
02.08.07, 02:19
breh breh breh :)
h.g
iii
forumlar:79: