PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayarınızda İstediğini Hemen Bulsun [AvaFind ]

mazlum5
30.07.07, 17:17
İşte muhteşem bir program daha Bilgisayarınızdaki istediğiniz bir herhangi bir dosya'yı normal windows un bulacağı zamana göre belkide 1000 katı daha hızlı oranda nerdeyse 1sn yede bulun.Ben kullanıyorum herkesede şiddetle tavsiye ederim bence her pc'de olması gerekli....

Kurulumu;
İlk önce AvaFind orijinal programı pc'nize kurun.Program pc'nizdeki bütün harddiskleri taramaya başlıyacaktır tarama bitmeden durdurun.sistem tray'den kapamanız gerekiyor(Sağ alt bölümde saatin yanında)Sonra crack dosyasının içindekileri olduğu gibi pc'nizde nerede kurulduysa(normal de C:\Program Files\AvaFind e kurulur eğer program kurulum yolunu değiştirmediyseniz.)O dizine atın ve değiştireyimmi diye soran bir yazı çıkacaktır tümüne evet deyin.Kurulum ve crack işlemi tamadır şimdi sıra programı türkçeleştirmeye geldi.AvaFind_Turkce Yama-patch içindeki exe dosyasını da kopyalayıp crack i koyduğunuz yere yapıştırın ve çalıştırın yamala diye yazan yere tıklayın biraz bekleyin *PATCHING DONE* Yazısını gördüğünüzde işlem tamamdır.güle güle kullanın.Kolay gelsin..

bu bolumde ilk defa konu aciyorum umarim bi hatamiz olmamistir

Yakup
30.07.07, 18:03
hayırlı ugurlu olsun :D

EdiGariS
30.07.07, 22:59
Bir Hata Yok Hayırlı Olsun..