PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu nickler yeni ve bakmadan gecmeyin!..

Ύ ά ķ μ р
02.08.07, 01:53
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα!...

I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)

‘ (6)SözLérinLé qözLérinLe wurDun ßéni özLéminLé Né yaParım canParÇam 0LmaSSan Sén ßénimLé!!

(6)'öLüm DéqiL zuLüm DéqiL SénSizLik yakTı ßéni kaLßimDéki acıLar Hiç ßiTméDi kiii!!!!

(6)éCéLim qéLip ßéni SénDén aLSa waZqéCémém SénDén ayrıLamam aSLa DayanmaZ 0Lurum Sénin y0kLuquna Dön arTık Dön géL ßana

(6)KaLßimi yakTın Canımı aLDın néDén ßırakTın anLayamaDım Sén ßana acımaDın ßırakıP kaçTın aLLaH'm sanaDa Hiç aCımaSın

(6)Sén ßénim Ték SéwdiqimDin umuDum Hér$éyimDin HiÇ aLLah'Tan k0rkmaDın mı? ßeni ßöylé k0yuP qiTTin...

(6)Séni Ç0k Séwmi$Tim qöZßéßéqim néDén qiTTin...

(6)ömrüm Sénin y0Luna Kurßan 0LSun yéTérki Sénin Canın Saq0Lsun!...

(~)Sén y0kSun yanımDa SéwqiLim D0Luy0r qöZLérim yanıy0r kaLßim Séwiy0rum Séni SénDé SéwSén ßéni!.
.
(6)őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг

(~) Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir...

*___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____

(6)Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

(6)' Kiminé qöré Até$Tim CayıR CayıR Yanan` Kiminé qöRé ßir YıLDız Hép ParLayan`Ama ßén Su oLmak iSTérDim Hép MuhTaÇ 0Lunan!...
HayaT ßénim HérkéS D0STum 0Lamaz,a$ka qéLinCé ßirkéz SéwDim 0nDan ba$kaSıyLada i$im 0Lmaz

Né YéminLér ß0zDum,qéCéLér ßüyürkén SénSiz.Né YéminLér ß0zDum, YıLLar qéÇérkén SiTémsizzz!!!!
TuTTum qöZya$Larım DaHa akmaSın Diyé qözLéRimi KöR éTTiM Ona ßaKmaSın Diyé kALßimDeN söküP aTTım FazLa YakmaSın Diyé(6)

[x][x][x][x][x] ~~> Hayat YaLansa qércék Sén OL…!!! ' '

ßeni ßenim Önümde YeяLe ßir E††in ..
y α L и ı z ; s є и i и є L i и d є s o L α c α к s α м к o p α r в є и i d α L ı м d α и …

unuTma!... Ya$aDıqıN ßu qünün TéKrarı y0k!!!

KoRkuLarımı ßaqı$La ßüyüméyé caLı$ıy0rum!..._

HayaTTa Ték qérÇéqim SénDin ama SénDé yaLanmı$sın!..

qözLérimi Ya$arTaßiLéCék Kadar aCı 0Lan né 0LaßiLir SénDé?

ß0$una SéSLéniy0rum DuymayaCaqını ßiLé, ßiLé…

ßéDénim ßurDa ßén SénLéyim…

SénSizLiqin DénizinDé ß0quLur qiDérim!...

Ύ ά ķ μ р
02.08.07, 01:54
Hepsine bakın, illa ki yarılacaksınız gülmekten... ama bazıları küçük yaştaki kullanıcılarımız için sakıncalı olabilir, onlar başka sayfalara geçerlerse daha bi güzel olur.

* mangaldaki köftelerin cız etmez şu kalbim kadar... umutsuz aşığıııııınım beeeeen!

* dürümüm, çöp şişim ve ayranım;
insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım..

* az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz

* o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar!

* hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...

* dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!

* ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!!

* kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste!

* siyasi içerikli erotik karate filmi: "uzaylı lezbiyen vampirler"

* bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan

* kıyamet gelse de kopsak.

* senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım!

* sıradanım, ama en ön sıradan!

* gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım!

* intihar pompacısı

* tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş

* 5 in the car, 15 at the house...

* budaklı neşe odunu

* ben bir trolum gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede gardlar farkında

* arnold civardagezen

* ali kırcanmıbelimi

* vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere

* durumum çevrimiçi, beynim meşgul, ruhum hemen dönecek, aklım dışarıda, elim telefonda, kalbim çevrimdışı...

* two beer or not two beer

* adres yaz 053x xxx xx xx'a gönder gelip ağzını burnunu kırayım...

* pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur!

* bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım

* la havle vela corvette

* .eks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başla

* yıldız dediklerim teker teker kayıyor

* yarabbim daral has come to me

* hayatında hiç oturum açmamış adam

* fırat kenarında kayık değilem,yardan ayrılalı ayık değilem

* sick thread

* sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler

* tüm kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet!

* farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim

* babamın bir dakikalık zevkiyim

* keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist

* kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu

* yangında ilk beni kurtarın

* cenaze namazimi jack nicholson

* evrimdışı

* sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın

* kürdanla anakart tamir eden adam

* mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim

* paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır.

* öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!

* edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz

* sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu

* beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?

* yıllardır oturum açmayan adam

* pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu

* lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum.

* öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı

* beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın

* güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.

* hayat b.ktan ama grafikleri güzel

* sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım

* zenci mahallesindeki solaryumcu

* hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken

* a$k bir sabunsa köpürt beni pakize

* 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.

* halk kahramanı nuri alço

* klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun

Ύ ά ķ μ р
02.08.07, 01:56
Senden başka hiç bir şeyi olmayan ben,senden başka her şeyi olanlara acırım.

Bana dünya yuvarlaktır dedin,dediğin doğru ise neden geri dönmedin?

Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer.

Asla birilerinin umudunu kırma;Belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

Beni ateşlere at,bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın!

Umarım sevgime laik olmaayan seni Ahıma kurban olmaya alışırsın.

Sana olan aşkım,sağır bir ressamın kristal bir yüzeye güşen gülün sesini çizdiği zaman bitecek.

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim,Azrailin gelmesini beklemezdim.

Bugünü yaşıyorsam eğer,gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir.

Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil.

Gözümde bir damla yaş olsaydın,seni kaybetmemek için ağlamazdım

Bir gün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa,bilki o seni daha çok seviyor.

Bir tanem,iki değil üç tanem.. biri sen,biri ben biride belli olacak benimle evlenirsen

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez,bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

BiR gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanbrı'yı mı diye..Ben hiç düşünmeden Tanrı'yı diycem ve sen küsüp gideceksin.Ama nereden bileceksin ki içimdeki Tanrının sen olduğunu...

Bu dünyada iki kör insan vardır.Biri senden başka birini görmeyen ben diğeri ise beni görmeyen sen!!!

Sen hayatımda öyle bir cümlesinki nokta koyamıyorum!

Bazen herşeyin özelliğini yitirdiğini düşündüğüm anlarda gözlerin geliyor gözlerimin önüne ve o zaman kendime diyorumki daha yaşamak için çok sebebim var aşkım

Aşk hayat lokantasında yenen en büyük kazıktır!

Seni ne zamana kadar seveceğimi sorma çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum!

Unutmak zor anlatmak ise imkansız sen unutuldukça hatırlanan ,anlatılınca bitmeyensin!

Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var,nede aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm ne de seni görmeye dayanacak kalbim var...

Sevgim sonsuz amam anlayana,Aşkı sonsuz ama yaşayana,Dostluğum gerçek ama paylaşana,Dertlerim sıradan ama unutabilene

Sen bi tanesin benim olduğun sürece.

Eğer geceler seni düşünmek kadar uzun olsaydı gökyüzü güneşe hasret kalırdı!

Öyle bir sevgilin olsun ki!Sen onun için ölmeyi düşünürken o senin için çoktan ölmüş olsun

Arkadaş aşkımın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum.

Benim seni sevdiğim kadar güneş toprağı sevseydi toprak dört mevsim çiçek açardı.

Seni bir sır olarak sevdiğim için beni suçlama,zira bu sırrı keşfedemediğin için asıl suçlu SENSİN

Bana bir gül vermiştin.Bu gül solunca sana dönerim demiştin.Ama sevgilim o gül yapmaydı.

Seni seviyorum derken yalan söylüyor olsan bile o yalanı tüm gerçeklere değişmem

Sanatsız bir devletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir

En güzel platonik aşklar hiç bilinmeyenlerdir.

Bir gül'ü sevdim bir seni.. Gül'ü sevdim dikeni battı..seni sevdim .ötün mü kalktı?

Sana bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum...sade bir kurdeleyle süslenmiş...içine güneşin doğuşunu,bir gülümsemenin sıcaklığını,sana olan sevgimi koydum güçlü ol diye...

Arkadaş öyle biri var ki nefes kadar yakın,yıldızlar kadar uzak.

Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer.

Bir gün güneşin buz tuttuğu bir yerde bil ki bu senin için yanan benim kalbimdir...

Yüreğine bir gül yolluyorum gülüşlerinden sesi sevdadır suskunluğun,suskunluğuna sevdalandığım yarim seni seviyorum yüreğinin gülüşlerinde sakla beni

Sana rümün en güzel şeyini vermeye kalksam seni sana veremem

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, ne geçen zaman unutmaya yetecek. Bırakıp gitsemde seni unuturum sanma. Zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla

Niceleri geldi neler istediler sonunda dünyayı bırakıp gittiler,Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de senin gibiydiler.

Aşk bir kum saati gibidir, kalp dolarken beyin boşalır.

Sen çölde bir gül olsan;seni kurutmamak için hergün ağlardım.

Güzeldir kocaman bir okyanusta bir su damlası olmak,uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak,ama en güzeli senin sevgilin olmaktır.

Seni nekadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan,birgün yağmur yağdığında dışarıya çık ve yağmur taneelerini tutmaya çalış,tutamadığın yağmur taneleri kadar seni seviyorum.

Kar fırtınasının içine düşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gözlerin

Biz seninle farkında olmadan ayrı pencerelerden aynı yıldızlara bakmaya devam edeceğiz

Yatağını gül yapraklarıyla,rüyalarını papatyalarla süsledim.Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki tatlı rüyalar senin olsun...

-Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN

-Seni her özlediğimde kalbimde bir yıldız çizdim.Seni ne kadar mı özledim?Benimde artık bir gökyüzüm var.

-Biraz buruk bir duygu hissedersen yüreğinde,Gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bilki seni özleyen biri var uzaklarda

Hilal günlerinde KAŞIN,ondördünde YÜZÜN vardı.Birde GÖZLERİN vardı ki sanıyorum onlar yalnız sende vardı.

Eğer hayat günlük bir gazete olsaydı senin olduğun köşeyi kesip saklardım...

Hayatta kimse için ağlamaya değmez.Zaten deyecek olanlar ağlatmazlar.

Yesıller gıyer cımen olurum,mavıler gıyerdenız olurum gun gelır beyazlar gıyer senın olurum

Kayaları aşındıran dalgaların gücü değil sürekliliğidir.

seni içimden çıkarmaları için beni partçalayıp yakmalılarki küllerimi ayrı ayrı alıp engin denizlere atmalarki köhne koca dünyada seni benden ayırabilsinler!...

Ύ ά ķ μ р
02.08.07, 01:56
Hayatta kimse için ağlamaya değmez
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki
Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
Herkes mükemmel olabilir. Gereksinim duyduğumuz tek sey sevgi dolu bir yürek ve gücünü sevgiden alan bir ruhtur

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERİLİ ATASÖZÜ

Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.

Bahar; insanın çocukluğuna başkaldırması, isyan etmesidir. Bütün kadınların kücük bir kız. bütün erkeklerin küçük bir oğlan çocuğu olduğu, birlikte "yaramazlık" ettiği mevsimdir. Havada dolaşan bu
sebepsiz sevinç yaramazlık isteğinden başka bişey değildir.

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...

Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NİETZSCHE

Hayatı hakedenler, yalnızca onu hergün kazanabilenlerdir.

Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsanız yelkenlerinizi değiştirin. Çünkü; dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştımadığınıla ilgilenir

Olabildiğince Unutmak ve Gülmek; hatırlayıpta üzülmekten daha iyidir

Yarın, geri kalan ömrümün ilk günüdür

Gülümseme dudaklarınla yapabileceğin en iyi ikinci şeydir

Yaşlılık sizi AŞKA karşı korumaz. Ama AŞK, bir ölçüye kadar sizi YAŞLANMAKTAN Korur

İnsan bir çay poşetine benzer; Sıcak suyun içine atana kadar gerçek rengini bilemezsiniz

Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO

Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz. ARAP ATASOZU

Duymak istemeyen kadar kötü sağır yoktur. ITALYAN ATASOZU

Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır. C.PAVESE

Yarın bambaska bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS

İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS

Vicdani tertemizdi, cünkü onu hiç kullanmamıştı. S.LEC

Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD

Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN

Insan ancak anladığı şeyleri duyar. GOETHE

Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS

Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD

Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır. S.LEC

Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS

Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler R.HULL

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE

En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir NIETZSCHE

Hayatta ölümden daha kötü bir şey varsa o da onursuzca, umarsızca yaşamaktır.

Ağaç rüzgarı affetse bile kırılmış birkere...

Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs

Ύ ά ķ μ р
02.08.07, 01:58
I'm just a girl with a crush on you
(ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım)

Love me,cause inside I'm slowly dying call me, don't you know that my heart is crying?
(Sev beni,çünkü içten içe yavaşça ölüyorum Seslen bana,kalbimin ağladığını bilmiyor musun?)

Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty...
(Gözlerime bak,yalnızlığı ve üzüntüyü bulacaksın Sadece ruhumun içine bak, çok boş hissediyorum,boş...)

Baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you
(bebeğim bana her dokunduğunda bir kahraman olurum seni koruyacağım nerede olduğun önemli değil seni getireceğim)

All the souls that would die just to feel alive But I'll never let you go If you promised not to fade away
(Tüm ruhlar ölebilr,sadece canlı hissedenler Ama asla gitmene izin vermeyeceğim Eğer söz verdiysen solup gitmez)

See you at the bitter end From the time we intercepted Feels more like suicide...
(Acı sonda buluşuruz Yollarımız kesildiğinden beri İntiharmış gibi geliyor)

I know, the past will catch you up as you run faster
(bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak)

Here in the darkness I know myself Can't break free until I let it go Let me go
(Burada karanlık çöktüğünde,kendimi tanıyorum Gitmeme izin verinceye kadar beni özgürce koparamazsın Gitmeme izin ver)

Good enough I feel good enough for you Drink up sweet decadence I can't say no to you
(Yeterice iyi Senin için yeterince iyi hissediyorum Iç bu tatli düskünlügü Sana birsey söyleyemiyorum)

You're too important for anyone There's something wrong with everything you see But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone
(Sen birisi için çok önemlisin Gördüğün her şeyde yanlış bir şeyler var Ama ben, ben senin gerçekte kim olduğunu bilyorum Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin)

When you're in love, what can go wrong?
(Aşıkken ne ters gidebilir ki?)

i don't want you and i don't need you don't bother to resist or i'll beat you it's not your fault that you're always wrong
(seni istemiyorum ve sana ihtiyacım yok direnmeye kalkma yoksa döverim seni her zaman yanlış olman senin suçun değil)

Shoot myself to love you If I loved myself I'd be shooting you
(seni sevmek için kendimi vurdum eğer kendimi sevseydim, seni vururdum)

Now I know I've got to Run away I've got to Get away You don't really want any more from me To make things right
(Şimdi kaçmam gerektiğini biliyorum kurtulmam gerektiğini artık gerçekten benden işleri düzeltmemi istemiyorsun)

I've put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There's only one thing you should know
(Sana güvenmiştim Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım Ve bütün bunlar için bilmen gereken tek şey var)

No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes
(Kimse bilmez nasıl olduğunu Kötü bir adam olmanın Üzgün bir adam olmanın Hüzünlü gözlerin ardında)
Be smart,be clever put me in your heart for ever
Love is like heaven but it can hurt like hell
I Close My Eyes And Kiss Your Lips, Then I Go To Paradise
Love is a Feeling that Lasts Forever..
Roses are red diaments are plastic, I am great, you are fantastic!
Don't love me for fun, love me for a reason .. let the reason be love
Ur hot as fire sharp as glass u break my heart ima kick yo ass!
Nice pants, can I test the zipper?
Is that a gun in ur pocket or are you just happy to see me?
Love is when u don't want to go to sleep cuz reality is beta than a dream
Do you belive in love at first site, or should I walk by again?
I'm loved by some, hated by many, but wanted by many

๔๏ภ't ภєє๔ ค ๓คภ

ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи, уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя, уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи...

тнєяє ιѕη'т α ρℓα¢є тσ ℓσνє ιη му ℓιƒє_!_!_!

KıR kAlBiMi GöNlüN oLsUn, Al HerŞEyİmİ gÖzüN dOySuN, şİmDi BaŞkA aŞkLArDaYıM bu Da SnA kApAk OlSuN_!_!_!_!

yazıLdı mı b,Lmiyorum ama yazayım...

" NdeN YaıoR$un yaqmur? $oqaq, qösHeßasHı zTi ısLak...
qösLerimi ısLatmaq icHin mi? onLar zti ısLak..."

" I wisH I weRe fisH iN youR disH! "

" $ni $ewioRm; $na TapıoRm.. . $Laq $na sHaqa yapıoRum
Bad penny always turns up My ex-hot shot has showed up Obviously once bitten twice shy Been there done that and come back...

After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??
- ThAt'sS My pReRoGaTiVe - //

}{ L¤§é ¥ourSeLF }{
^^NO ORDINARY GIRL^^
xxxxNobody is perfect, I am nobody, THEREFORE I AM PERFECT!! :-D

Life.. has betrayed me once again
(hayat.. bana bir kez daha ihanet etti)

This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before... (Bu aşk bna çok zarar verdi ve daha önce bir çk kez elweda dedi.)

She'S got a past full of secrets She's got a clock on her feelings
(Sırlarla dolu bir gecmisi var Hisleri bir saate bağlı)

When you have loved and you've lost someone You know what it feels like to lose (birini sevdiğinde ve onu kaybettiğinde kaybetmenin nasıl olduğunu anlarsın )

Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again
(bir hayatım vardı ama ona geri dönemem
bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak)

I'm here without you baby But your still on my lonely mind (seni düşünüorm bebeim sen hala bnm yalnız(kimsesiz) aklımdasn)

We are all in there with the dead (biz buradaıs ölümle birlikte)

I'll need a miracle to help me this time(bu sefer harbidn bi mucizeye ihtiyacm oluck)

Your eyes are so blue, I can't look away as we lay in the stillness (gözlerin o kdr mawi ki hareketszlikte uzanırkn uzaklara bakamıyorum ..

I take a look at my life And realize there's nuthin left (hayatma bakıorm we hiçbişein kalmadıını fark ediormm...)

Time stands still as you pass away No more tomorrow this is your last day (sen ölürken zmn durur artık yarın yok bu snn son günün...)
*I'm awake but my world is half asleep
(ben uyanığım ama dünyam yarı uyuyr.)

*I will love you till death do us part
(bisi ölüm ayırana dek seni seweceim)

*i have to be with you to live to breathe
(seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için)

*soon to be blinded by tears
(ykında gözyaşlarım tarafından kör edileceğim )
ιf уσυ σиℓу києw.. тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ..

2. ::;» (naam) «;:: .ιllιlı.ıl.lılılι.

3. *«•´¤”. Smart-ass .“ ¤`•»*

4. ஜஆல♀♂ (je naam) ஜஆல♀♂

5. να¢αтισи ιѕ ιи тσωи, ℓєтѕ ρℓαу тнє ¢ℓσ¢к яσυи∂

6. [»] (*) ιм gση ѕнιηє υηтιℓ му нєαят ѕтσρ (W)

7. *#*(je naam)*#*.»Je dEnKt dAt jE HeEl wAt bEnT MaAr, KiJk gOeD In dE SpIeGeL JiJ LeLiJkE VeNt!!«

8. ~~*»(je naam)«*~~~~*»(je lover)«*~~ lOvE MyN cHicKS. (K)(F). × «~~×

9. ๑۩۞۩๑?$49๑۩۞۩๑?$41๑۩۞۩๑?$37๑۩۞۩๑?$2๑۩۞۩๑?$13๑ ۩۞۩๑? $21๑۩۞۩๑?$29๑۩۞۩๑?$26๑۩۞۩๑?$5๑۩۞۩๑

10. ι wєит fяσм иσтнιиg тσ sσмєтнιиg иσw тнєу αℓℓ wαииα sєє мє fαℓℓ αи∂ тнє ρℓαуєя нαтєяs нαтє тσ sєє α тнυg иιggα вαℓℓ

11. !.#$%^&*()???????????(naam)???????????)(*&^%$#.!)

12. !.#$%^&*()_+|(jouw naam)<_>-> ( je naam )<1705>love----->کmart

20. ?`?._.?[? ??t w???? k??w if ?? ????? M€ k€€? ?t ?? t?€ ??w]?._.???)

21. ??o.O ?o.O ? K?$$ ?$ ??,,??? = ???,,?? I W??t ? k?,, ? k? ???m ??? O.o? O.o??

22. {{..??*ﺕ*(?..gєєf му иυ נє αиgѕт..?(*ﺕ*??..}}

23. ღ ♥♡♂ ♀ ↔ ↕ ▪ ๑ ▄ █ ????∙ ▒ ◊ ◦ ♠ ♣ ♪ の →?■♀ Ψ №← ∑ ξ ζ ω ∏ √ ∩ ? ∞≡ ▄ ≠ ^_^ ─ = ≈≌ ﺴ۩๑ ๑۩۞۩๑ ▓ ▲ γ ō ╦ ╩ ε ┘ ┌ ╬ ω ? Θ I ? ۣ۞ ۝ ? ● ۩

24. ๑۩۞۩๑ (je naam) ๑۩۞۩๑ houd ๑۩۞۩๑ van ๑۩۞۩๑(naam vriend/in)

25. мєиѕи zιנи ѕσмѕ zσσσσσσ ѕααι .. ∂αт zє zσмααя ιи ѕℓααρ ναℓℓєи ....... zzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

26. (K)K??b?l? H?gg?b?? ??v?b?? ??b????v??b??(K)

27. (K)(?`v??)*T?UcH M?* *T???? M?* *c?mE ?? B?BY * p????? M?*(?`v??)(K)

28. (K) ??-(?`?.???)->(naam)--><--(naam)<-(?`?.???)-? (K) (K)?*?..My L?ve 4 (naam) W!ll Never 3nd..?*?(K) (K)?? I need (naam)!! ??(K)

29. (K) _:[ (je naam) (K) _:[ УФц јцѕт đФή?т ѕεε ΛŁŁ тђε ŁФνε тђΛт?ѕ ϊήѕϊđε Фf мε

30. (F)-=[(je naam)]=-...**...-=[(naam lover)]=-(F) ---{you make me feel so sweet, you make my life complete}--

««. yOu knOw ii Love uu ,, yOu knOw ii care .. Wherever uu nééd me ,, i`ll bé there (l) __*

0pen y0ur eyesz.. and l0ok t0 the w0rld(w)°o.O

*(isim) * уσυ`яє тнє ƒяιєη∂ α gιяℓ ωιѕнєѕ ƒσя*

*Being a little princess is a fulltime jOb!*

(¯`•¸·´¯) ƒяιєη∂ѕ¢нιρ ιѕ ѕσмєтнιηg тнαт вєℓσηgѕ ιη συя ℓιƒє , ωιтнσυт ωє ¢αη`т ℓινє. (¯`•¸·´¯)(k)(k)(k)

Friendship is reaching for someones hand...and touching their heart

»»[(k) [-Arkadasının adı-] ; I`ll be there 4u!..I like u soo much! BffL (f)]««

Just One Moment [ » ] Can Change Everything (w):.

friends are like stars (*) they come and go (*)but the ones that stay are the ones that glow

(f)İsiM(*)--»[»(l)YouAreAlwaysInMyHeart(l)«] -- (k)Best Friends For Life!!!(k)

[●тнє σηℓу яєαѕση ι ѕтιℓℓ ℓ.ινє ιѕ вє¢αυѕє σƒ му ƒ.яιєη∂ѕ αη∂ σηє σƒ тнєм ιѕ уσυ●]

(f)___ƒяιєη∂ѕнιρ ιѕ єνєяутнιηg ωнαт уσυ нανє тσ ηє¢єѕѕαяу ѕυяνινє ℓινιηg___(f)___

You knOw I lOve Ya I always will! I Promise that...will never Change..! No WaYy!(

ஐ (w)the day i wil stOp lovinG yOu iS the day i CloSe my eyeS!

a real friend(F)will always be there for you(F)

(İsim)AllerBestFriends 4-ever I will never SaY You GoodbYe and when I saY You GoodbYe Thats The DaY I Close mY eYeshvJ

(((*))) For the world you can be one person ... but for one person you can be the world (((*)))
Tarih: 18-08-2006, 14:47 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

(k)Keep smiling, don cry.. I love you, That’s why.. Don 4get me, 4get me never.. And let me be.. YOUR FRIEND 4 EVER!!(k)

When I See Your EyesI Always See Your SmileFriends For Ever

(F)friends are 4-ever & boys are whatever^o(

●//ιт`ѕ ησт уσυ αη∂ мє, ιт`ѕ ωє, ωє αgαιηѕт тнє ωσяℓ∂°___(K)

ωнєη уσυ ¢яу :`( ι ωιℓℓ мαкє уσυ ѕмιℓє ƒяιєη∂ѕ 4-єνα тιℓℓ ι ∂ιє (K)

Friendship is 4-ever..It never dies..True friends stay togheter..Never say goodbye

You & Me Against The World (*)

(arkadasının ismi)=»(f)You`ll Always Be My Best Friend!!(f)

[isim] (F)»»««..:: (K)ρє0ρℓє ωαℓк ιη αη∂ συт σƒ му ℓιƒє... 0ηℓу тяυє ƒяιєη∂ѕ ℓєανє ƒσσ∂ρяιηтѕ(K)::..»»««(F)

(l)Love me now,®Hate me never,(k)Be my friend(*)Friends forever

_$girls-stuff$_

*XxX*(*) (isiM) (f)(l)(f) α ∂яєαм ¢σмє тяυє ωнєи ι ѕєє α fяιєи∂ ℓιкє уσυ (f)(l)(f) *xXx*

|[(w)don`t tell me how to xxxk my friends!*(w)]| i`m good at that, remember(f)~??=»»{i xxxked you(f)°}|

I like my friends and I`ll never forget them

® (#) The only way to have a friend is to be one!! (#) ®

[ ]Just think of me as the pages in your diary...[ :-* ]

(F) When I See Your Eyes(F)I Always See Your Smile(K)(F)Friends For Ever(K)

(f)Young Girl Don`t Cry(F)

๑ « ° (F) A Dream C0me True When I See A Friend Like Y0u (F) ° » ๑

(*)Young girl don't cry, I'll be right here when your world starts to fall(*)

,,__»»(NaaM)__»You And Me ,,__»Me And You ,,__»Together And Friends 4ever,,__««

(F) All you have to do is call my name and I'll be there for you... (F)

(((f)))»»««..:: (K)Pe0ple walk in and out of my life....0nly true friends leave foodprints(K)::..»»««(((f)))

my_bestfriend_is_you_ :#

(*)my life is about you(*)i never wanna lose you you are my{isim}(*)

*XxX*(*) (isim) (f)(l)(f) α ∂яєαм ¢σмє тяυє ωнєи ι ѕєє α fяιєи∂ ℓιкє уσυ (f)(l)(f) *xXx*

(#) ® The only way to have a friend is to be one ® (#)

(¯`•¸·´¯)(F) I wIsH mY dReAmS cAmE tRuE, bEcAuSe In My DrEaMs I'm AlWaYs WiTh YOU (F)(¯`·¸•´¯)

. (#)...(f) ..isim..(#) ...(f) ...- - - - -» life is beautiful because of...friends like you!

(f) [arkadasının ismi] =»(#) You'll always be my best friend (#) ( Never wanna lose you (8)YOU ARE THE BEST !! (y)

((®)) Like a Rainbow in The SkY, You Are My BuTtErFlY (((F))) ==» aa(M) : My Best Friend! (())

It's All AbOut You

(K) If You Have A Problem, And You Need A Hand, Just Call My Number, Because I'm Your Friend! (K)

[i]si[m] ..::..**..::.. ωнσ'ѕ тнαт gιяℓ؟..::..**..::..

°o.O(ark. ismi)O.o° You Are Sweet, Funny And Crazy Just Like Me You 4-ever!

EVERYTHING YOU NEED IS FRIENSHIP

OnLy TrUe FrIeNdS HaVe A PlaCe In My HeaRt

]]¤Only True Friends Have A PleAce In My Hart..()

=» you don't have to be crazy to be my friend, but it sure helps! :d«=

=» BesT . FriendS . For ' Ever «= ~
l) ηєνєя ωαηηα ℓєт уσυυ gσ _.xX (l)

(f) Life Is What You Choose (a) (f)

(w)ι ωιsн ѕ¢нσσℓ ωαѕ נυѕт α ηιgнтмαяє(w)

No time for love !

x [isim] x Keep yOur head up__(W)

[xXx]Don`t Leave Me If U (l) Me[xXx]

× me ! myself ånd I .

...::Live Your Own Life::...

Open Your Eyes Can`t You See I`m Not In Love . ;

they say that we can learn something from the teachers like they have a good life we don`t want to become just like them

School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice ?

...ℓιιѕтєη т۵ мy нєαят cаn у۵υ нєαя iт ѕιηg tєℓℓiηg mє t۵ gιvє u єvєяythιηg...

( нєу мιѕтєя ∂נ ωσυℓ∂ уσυ тυяη тнє мυѕι¢ υρ,,!! (

(F) They say in Heaven, Love comes First... We`ll make Heaven a Place on Earth (F)

(8)Bring that beat back (k)(

((*)[x][X][x)Hold you in my arms 4-ever[x][X][x](*)(

_[(W)] One wOrd _[]

(w)she`s lost inside. no place to go, to dry her eyes.(w)

_(8)nObOdy gOnna lOve me better,, I muSt stiCk with yOu 4-ever(_

( isnt she lovely ( isnt she wonderful
If tHinGs døn't gø YøU®é WaY«» Use My sHouLde® Tø c®Y øn«» Thats wHe®e f®ieNds a®e før »

*I don`t need many friends, but those I have are real, together we`re down for life *

girls just want to have fun

I fOund a naMe,,a special name,,the name iS fOrever written in mY memOry,,!!(l)

you meet me as a stranger you take me as your friend i hope we wil meet in heaven where friendship never ends(F)(K)

A Friend Is Someone GoodA Friend Is Someone NiceA Friend Is Someone SweetA Friend Is Someone Just Like You

––––•(-•BeSt FrIeNdS FoR EvEr Namen;......•-)•––––

(#)(l)My°FriEnDs°ArE°aLwAyS°in°My°HeArT(l)

(F)I Don'T CaRe WhaT Pe0pLe SaY,I TurN ArOuD And WaLk AwaY(F)

Miss You InsiDe Me!(w)

I miss yOu,, every day mOre nD more(w) yOu remain in my hart

i miss you, i miss your smile, i miss your face,,But you are in heaven, never see you again, I miss you so much!!

Dreams cOme True, Just Believe In It__*

I Know You`re Here With Me.. And You`re Protecting Me For Bad Things.. But I Still Miss You(W)

*Just missing that moment of looking in your eyes

уσυя ѕσηg ιη му нєα∂,. мαкєѕ мє тнιηк,. мαкєѕ мє ¢яу,. мαкєѕ мє мιѕѕ уσυ,... (W)(

S. h 0 p a h o l ii c (*)

°¨¨°(*).·´¯`·«¤° isim °¤»·´¯`·.(*)°¨ ¨°°«_ YoU`re Just So sPecial _«° (K)

(A)xxLittleAngelxx(A)

(*)ThE StAr...Grrrrr...I'LL EaT YoU!!:.(6)

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸©®ãZ¥Gí®¿ÿ°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

`·.¸¸.·´´¯`··._.·~×°°×..MιZک_AngєL..×°°× ~`·.¸¸.·´´¯`··._.·

(6)Remember my name(6)....(6)You'll be screaming it later!!!!(6)

(K)m!$$ G.nGsT.(K) I (K) love the love

fth
02.08.07, 02:06
paylasım için sagoll kardesım elıne saglık :79: