Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili DosTTeaM ailesi
BU siteden 3 ücüncü modluk isteyisim alain abi modluk alımının basladıgını söyledi......Bende hemen basvurdum......Gene GÜNCEL HABERLER bölümüne mod olmak istiyorum ...
http://www.dostteam.com/forumdisplay.php?f=125
Degerlendirmenizi merakla bekliyorum...+ - ;)
nickinin altında artık onursal üye yazıyor demekki iyi yol katetmişsin paylaşımlarında güzel bence olabilirsin +
baya çalıstın mazlum bence artık zamanı geldi + diyorum
sagolun beyler
Bayanlarıda bekleriz buraya... :D
Bayanlarıda bekleriz buraya... :D
evet hic bayan yokk
yetersizsin...--------
sitede güzel çalışmaların war bunu kimse yalanlayamaz ama bir moderatör olacak kadar iyi deilsinn ----------
bende +
cok calistin,hakkediyorsun
Forza_Bjk_01
22.08.07, 21:07
Kardeşim Çok Çalıştığın Doğru Fakat Mod Olacak Kadar İyi Değilsin
Ben Malesef -1903 Dİyorum :S:S
kalkancix kardesim cok calıstıgın gercegini ben de kabul edenlerdenim ama modluk ayrı bir sey bence biraz daha beklemelisin
kalkancix daha önceki başvurunda biliyorsun + vermiştim ama ondan sonra yaşananlar seninle özelde konuşmalarım falan mod olman gerekmediğine inandırdı beni bu yüzden ---1905---
O zaman terk ediyim forumu istenmedigim yerde durmam...
:32:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
Bende hak ettiğin kanısındaydım +1907 diyeceğim,yalnız - veren arkadaşları anlayamadım,çocuk 3. kez koyuyor,ısrarla istiyor ve çok çalışıyor.Benden +1907
O zaman terk ediyim forumu istenmedigim yerde durmam...
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
yaptıgın dogru degil mazlum...tekrar düsün sen ..... - verenler kadar + veren arkadaslarda var....bu yüzden biraz daha bekle derim
ben en guzel sekılde yapıcagına ınanıyorumm kardess benden bazıları neden krsı anlamıyorumm bence yeterlıı cokda basarılısınn
+ +
yaptıgın dogru degil mazlum...tekrar düsün sen ..... - verenler kadar + veren arkadaslarda var....bu yüzden biraz daha bekle derim
ama daha ne yapıyım herkes kendi cıkarını düsünüyor:hıh:
AℓαıηDєℓση
23.08.07, 12:41
arkadaş kendisi forum kuracakmış yolu açık olsun
locked
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.