PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Saygıdeğer Dostteam Ailesi

Burak_Ua
27.08.07, 14:14
Arkadaşlar uzun zamandır sizinle bu sitedeyim.Paylaşımlarınızı okudum paylaşımlarda bulundum.Sizlerle iyi vakitler geçirdim.Zaman zaman güldük zaman zaman kızdık ama sizlerle siteninde adından anlaşılacağı gibi dostça kardeşçe bir takım halinde siteyi ayakta tuttuk.

Ve artık siteye olan katkımı biraz daha genişleterek geyik ve mizah bölümüne mod olmak istediğimi belirtmek istiyorum.Artık herşey sizin takdirinize kalmıştır.

Hepinize İyi Forumlar dilerim.

Sağlık ve mutlulukla kalın.

AℓαıηDєℓση
27.08.07, 14:15
asistan modluk için +

yaankee
27.08.07, 14:33
ramoya katılıyorum bendende ( + )

WaNTéD
27.08.07, 15:01
+1907

sen bu görevi hakediosunnn :58:

HakİkaT
27.08.07, 19:06
görevi sonuna kadar hak ediyorsun ++++++++++++++1907

ALpHi
27.08.07, 21:27
Bana göre biraz daha zamana ihtiyacın var gibime geliyor http://www.dostteam.com/images/icons/10.gif
A.modluk için +1907 olabilir ama dediğim gibi zamana ihtiyacın var..:71:

Ύ ά ķ μ р
28.08.07, 00:52
zamana ihtiyacın var dostum....kendini biraz daha kanıtlaman lazım...biz mod olabilmek icin bundan 2 3 kat fazla calıstık hak etmelisin..... erken diyorum....

EdiGariS
28.08.07, 01:10
Bence [ - ]..
Biz BarcaYakup , ALpHi vs.. Bu Kadar Kolay MoD Olmadık.. Zaten Bu Görevde Bu Kadar Basit Değil. O Kadar Çok Çalıştık ki İnanamazsın.. Asistan MoD 'lukta Bile Diken Üzerindeydik.. Sağolsun Yönetim İnce Eleyip Sık Dokuyordu..Bu Sayede Biz Varız.. MoD Başvurusunda O Kadar Çok Soru O Kadar Çok Test Yapılıyordu ki İnanamazsın RAMAZAN Abim İyi Bilir.. ..

Zaten Suskun Adminimiz MoD Alımı Bir Süre Durucak Demişti.. Bu Yüzden MoD Alımı Başlıcaksa İlk BurakEmre Kardeşime Photo Shop Bölümünün Verilmesini İstiyorum..

Saygılarımla...

[ Yanlışım Varsa Her Türlü Cevaba Açığım ]

WampéRiçé
28.08.07, 03:11
ediye katılıorum..

Suskun
28.08.07, 10:46
Bence [ - ]..
Biz BarcaYakup , ALpHi vs.. Bu Kadar Kolay MoD Olmadık.. Zaten Bu Görevde Bu Kadar Basit Değil. O Kadar Çok Çalıştık ki İnanamazsın.. Asistan MoD 'lukta Bile Diken Üzerindeydik.. Sağolsun Yönetim İnce Eleyip Sık Dokuyordu..Bu Sayede Biz Varız.. MoD Başvurusunda O Kadar Çok Soru O Kadar Çok Test Yapılıyordu ki İnanamazsın RAMAZAN Abim İyi Bilir.. ..

Zaten Suskun Adminimiz MoD Alımı Bir Süre Durucak Demişti.. Bu Yüzden MoD Alımı Başlıcaksa İlk BurakEmre Kardeşime Photo Shop Bölümünün Verilmesini İstiyorum..

Saygılarımla...

arkadaşlar belli bölümler için mod alımını açtık bu yüzden bir sorun yok
Burakemreye gelince mod olmak istiyorsa önce eskisi gibi foruma girmeye
başlayacak tekrardan paylaşımlarda bulunacak sonrada adaylık için yeniden
konu açacak bizde yönetim olarak başvurusunu dikkate alıp değerlendirecez

Subay
28.08.07, 11:44
edicim forumla uzun zamandır uğraşıyorsun belliki. ama baq forumda belirli bölümler çok yoğun geçer o bölümlere aynı konular tekrar tekrar açılır photoshop bölümüyle geyikmizahı bir tutamazsın geyik mizah mutlaka mod alınması gereken bir bölümdür bundan öncede gördünki mod alımı olmadığı halde o görevi daha geçen hafta barcayakup a verdik oda kendi isteğiyle modluğu bırakınca bölüm açıkta kaldı ve oraya en yararlı olacak kişiyi seçmeye çalışıyoruz..
anlayacağın photoshop bölümü burak emre olmayınca şu an itibariyle konu bile açılmayan bir bölüm ama zamanla tabiki orada yoğunlaşacak mod gerektiği zaman mutlaka o burakemre olacaktır
gerekeni suskun söylemiş bende eklemek istedim tşkler...

SagopaKajmer
28.08.07, 16:37
Ben hakettiğini düşünüyorum oraya mod alınacaksa barcayakuptan sonra buraku olur konularını çok beğeniyorum çoğu konusunda kendinden bişeler var önemli olanda bu özgün olmak...

+1903 diyorum ancak asistan mod.luk için

BurakEmre
30.08.07, 10:19
Ben şuan PeSiMiSt'in bilgisayarındayım...

Evimde ki bilgisayar çalışmıyor:(
Tamir edildiğinde paylaşımlara başlayacağım....

PeSiMiSt
30.08.07, 12:22
Bence [ - ]..

Saygılarımla...

burak konusunda bence de haklısın abi ama cocugun bilgisayar arızalandı cılgına donuyor,benim bilgisayarda ara ara paylasımlar yapıyor,bu siteye cok sey kattıgını hepimiz biliyoruz ama suskun abide haklı basvurusunu kendisinin yapması lazım.

buraku icin +1903

mazlum5
01.09.07, 13:55
Ben + yada - demeyecegim ama daha önce baska bi sitede ayni BURAKU nickiyle banlanmis birini gördum..görevi almadan önce yönetici arkadaslarin bunu bilmesi lazim diye dusunuyorum ;)

AℓαıηDєℓση
01.09.07, 14:01
Ben + yada - demeyecegim ama daha önce baska bi sitede ayni BURAKU nickiyle banlanmis birini gördum..görevi almadan önce yönetici arkadaslarin bunu bilmesi lazim diye dusunuyorum ;)
gerekli açıklamayı burak u bize yaptı mazlum bilgimiz var

Forza_Bjk_01
01.09.07, 14:38
Buraku nun Geyik Mizah Bölümünde Etkin Olmadığını Kimse Söyleyemez.Ayrıca Açtığı Konuların Hepsi Alıntı Değil KEndinden Çok FAzla Şey Katıyo Geyik Mizah Bölümünü Kaldırabileceğini Düşünüyorum;)

+ 1903 Asistan Modluk İçin.....;)

Kal-Bin
01.09.07, 16:00
Bende olumlu düsünüyorum ama beni bu site mod yapmadı .....insallah sen olursun

ama zor........ modluk icin 6 -7 saat forumdan cıkmadım olmadı.....

+++++KALKANCİX-5192+++++++

SagopaKajmer
01.09.07, 20:39
Bende olumlu düsünüyorum ama beni bu site mod yapmadı .....insallah sen olursun

ama zor........ modluk icin 6 -7 saat forumdan cıkmadım olmadı.....

+++++KALKANCİX-5192+++++++

dostum önemli olan 6-7 saat forumda kalmak değil burakunun istediği bölüm ilgi gören bi bölüm sende yakında anlarsın bunu ;)

Ŧгєรς๏_รє๓
01.09.07, 20:50
valla cocuk hak ediyor öle böle deil baya baya hak ediyor +(artı)+.

ynsyns
01.09.07, 21:01
buraku'nun hakkını kimse inkar edemez ama bence öle yoğun bi bölüm içn bi süre daha kendisini gösterip ispat etmeli yani burakunun çok güzel paylaşımları var ama gözlemlediğim kadarıyla devamlı olmuyo bu... uzun lafın kısası şimdilik (-) ama kısa bi süre daha böle devam ederse kendisini ilk destekleyen ben olucam bunuda unutmasın...

SagopaKajmer
01.09.07, 21:14
ynsyns peki şimdilik yeterli değilse o bölüm ne olacak daha yeterli birisimi var zaten asistan mod olcak arkadaş...

ynsyns
01.09.07, 21:27
ynsyns peki şimdilik yeterli değilse o bölüm ne olacak daha yeterli birisimi var zaten asistan mod olcak arkadaş...

bence o dediğim kısa süre içerisinde o bölümle 3 admin 1 yönetici ve 2 s.mod ilgilenebilir...

Kal-Bin
01.09.07, 21:47
evet ilgilenebilir

ALpHi
01.09.07, 22:04
yns'a ek olarak;
Biz Mod'lar ne güneyiz,sadece kendi bölümlerimizle ilgilenmek,hayata at gözlüğüyle bakmak gibi birşey..
Yani forumun diğer bölümlerine de bakmalıyız,şahsen bn buna çok dikkat ederim,yeni açılan her konuya girer;link sağlam mı,reklam var mı,konu kategoriye uygun mu vs bakarım..
Eminim ki diğer arkadaşlarım da böyle yapıyorlardır..

ynsyns
01.09.07, 22:08
yns'a ek olarak;
Biz Mod'lar ne güneyiz,sadece kendi bölümlerimizle ilgilenmek,hayata at gözlüğüyle bakmak gibi birşey..
Yani forumun diğer bölümlerine de bakmalıyız,şahsen bn buna çok dikkat ederim,yeni açılan her konuya girer;link sağlam mı,reklam var mı,konu kategoriye uygun mu vs bakarım..
Eminim ki diğer arkadaşlarım da böyle yapıyorlardır..

tabiki öleyiz benim bölümüm olsun olmasın tüm bakabildiğim konulara bakmak bi sıkıntı varsa önce o bölüm moduna bildirmek oda olmadıysa yönetime bildirmek bizim asıl görevimiz bence... yani bu durum yönetici abilerimizinde gözünden kaçmıyodur eminim...

ALpHi
01.09.07, 22:13
O yüzden bende buraku'nun biraz daha zamana ihtiyacı olduğu kanısındayım ;)

Kal-Bin
01.09.07, 23:05
evet haklısın bende burakuyu severim ama bana mod vermeyen kisiler yani adminler

sana da zor verirler.....(not:yanlıs anlasılmasın kimseye hakaret etmiyorum)

Forza_Bjk_01
02.09.07, 00:17
Arkadaşlar TAbikide Sadece Kendi Bölümümüzle Değil Bütün Siteyle İlgilenmek Zorundayız Ama Ben Burakunun Asıstan Modluğu Kaldırabileceğini Düşünüyorum KEndisi Çok Güzel Paylaşımlar Yapıyor BEnce O Bölüme Mod Olacak Birisi Varsa Oda Burakudu

Saygılar...

Israrla +1903+ Diyorum.... Asistan Modluk İçin...

ALpHi
02.09.07, 01:19
BEnce O Bölüme Mod Olacak Birisi Varsa Oda Burakudur

Aga bizde olmasın demiyoz ki,sadece erken dioz :71:

ynsyns
02.09.07, 01:21
bende alphiye katılıyorum ve bence bu konuyu uzatmayalım adminler bian önce bi karar versinler..

PeSiMiSt
02.09.07, 13:06
buraku oldukca yaratıcı bir zekaya sahip,kısa surede dt nin eglence kaynagı haline geldi,ben asistan modlugu kaldırabilecegi kanısındayım,tabi bu konuda son soz yoneticilerimizin.

K.Embrio
02.09.07, 13:57
edigaris çok haklı kimse o kadar kolay mad. olmadı biraz daha zaman gerek.

SagopaKajmer
02.09.07, 22:17
herkes oyunu kullansın öyleyse benden tekrar +1903 adminler değerlendirirler artık ...

Forza_Bjk_01
03.09.07, 00:24
Tekrardan Oy Kullanılıyosa Benden De + 1903 Asistan Modluk İçin...

KaBaDaYı
12.09.07, 10:00
buraku gelirsen haber ver noktayı koyalım

droga_gs
12.09.07, 13:45
bence Biraz Daha Tecrübelenmeli. En Azindan Takiba Alinmali Ve Belirlibir Süre Sonra Karar Verilmeli.

SagopaKajmer
14.09.07, 19:53
adam ortalıkta yok zaten:29:

ALpHi
14.09.07, 19:56
Hakikaten,görev verilmeyeceğini anlayınca tüydü :)

SagopaKajmer
14.09.07, 19:58
Cehennem cevabı vermiş bence o yüzden değildir alper ...

Forza_Bjk_01
14.09.07, 21:01
Valla Haklısınız Adam Neredeyse 1 Haftadır Yok

- 1903

AℓαıηDєℓση
15.09.07, 10:19
sanırım arkadaşın problemleri var uzun zamandır forum da online degil şimdili konuyu kapatıyorum burak u gelince konu tekrar degerlendirilmeye alınır gelince konunun açılmasını istiyorsan pm msj at