Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazlum dt seni unuturmu sandın
AℓαıηDєℓση
01.09.07, 14:59
Dikkat! Bu mesaj sevgi, nese ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yasamin ve seni düsünen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Simdi bu mutluluguna simsiki saril ve ümidini koskoca bir yil boyunca hiç yitirme! Askta, parada, saglikta her zaman kazanmani dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. Iyi ki dogdun. Nice mulu yaslara.
http://img102.imageshack.us/img102/691/pasta3okau9.jpg (http://imageshack.us)
Forza_Bjk_01
01.09.07, 15:05
İyiki Doğdun Kardeşim Nice Mutlu Senelere Dt İle Brirlikte Girmen Dileğiyle TEkrardan İyiki DOğdun İyiki Varsın... ;)
İyiki doğdun mazlum nice mutlu senelere...
iyiki dogdun kuzen hep beraber nice mutlu yıllara ...mürivetinide görürüz insallah elini cabuk tut seneye beklerim :))) iyi dogdun lan öptüm canım :)))))
SagopaKajmer
01.09.07, 15:12
İyiki Doğdun Mazlum İnşallah Nice Senelere Hepbirlikte DTyle Gireriz Doğum Günün Kutlu Olsun Dostum ;)
Arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim..Unutulmadigimi görmek gercekten de duygularin en guzeli bence...Sizde iyiki varsiniz :)
nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber
nice mutlu sağlıklı senelere mazlum
mazlum nice mutlu ve güzel senelere doğum günün kutlu olsun .
iyiki doğdun nice mutlu senelere
Ben açıcaktım ramazan abim açmış.. =)
ahmetdemir
01.09.07, 19:46
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
dogum gunun kutlu olsun,yeni yasının saglık, mutluluk ve esenlikler getirmesi dileklerimle
Ŧгєรς๏_รє๓
01.09.07, 20:34
nice mutlu yıllara kardeşim . . .
İyi Ki Doğdun Mazlum;)
..:NİCE YILLARA:...
iyiki doğdun mazlum nice dostteam'li senelre :)
nice mutlu, sağlık, sihhat ve huzur dolu senelere
her şey gönlünce olsun
doğum günün kutlu olsun
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.