Orijinalini görmek için tıklayınız : En İyi Download Programı Sizce Hangisi?
Dostteam Kullanıcılarının Kullandıgı Download Programı BaKaLım Neymi$ ??
_FrEE_BoY_
16.10.07, 21:52
orbit kullanıyorum rapidsharedan sorunsuz dosya ındırebılıyor.üstelık cok hızlı...
SagopaKajmer
16.10.07, 21:58
orbit kullanıyorum rapidsharedan sorunsuz dosya ındırebılıyor.üstelık cok hızlı...
Bunu Öğrendiğim İyi Oldu FlashGet Kullanıyordum Artık Orbit Olacak Heralde :)
flashget.... orbitide deniyelim....
Free Download Manager tabikiii
fenerbahçe19
04.11.07, 21:27
Flashget Güzel Program
mehmetberksan99
04.11.07, 23:12
şiddetle tavsiye ederken kesinlikle flashget öneririm...
öbürlerini bilmiom ama flashget iyi ama çok yavaş :72:
internet download managere oy verenlerdenim..Su flasgete bi ben ısınamadım.. Rapidden USD ile download yaparım.. Kendisi indirir ben karısmam sayet karısacak olursam level 3-2 yi secerim.. 2048 bağlantı var günün hangi saati olursa olsun 190 dan assağı düsmüyo hızım IDM ile...
BurN1nHeLL
08.03.08, 00:27
flashget + flashgot eklentisi rapid den dosya indirmeye yardımcı oluor..
arkadaşlar ben bütün Download Manager leri kullandım Download Accelaretor Plus,Flashget,Orbit,Free Download Manager,LeechGet,MetaProduct Download Express ve Internet Download Manager:71: ve aralarında en iisi INTERNET DOWNLOAD MANAGER :confused:her türlü download ve video sitesini desteklior ve tabikide TÜRKÇE arkadaşlar.Internet Explorer 6 ve 7 kullandım şuan 8 kullanıyorum ayrıca Mozilla 2 de kullandım ve 3'üde kullanıyorum Safari ve Operayı da denedim hepsine entegre olabiliyor eklentisiyle çok süper bir program Rapid'e 500 Kilobit/sn(50 Kilobayt yapıor) sınır gelmeden önce 120 den aşağı düşmüyordu download hızım 100 MB ı 8-9 dk da çektiğimi hatırlıyorum:=):şimdi ise 8O KB ile çekiyorum maksimum ki sınır 500 Kilobit yani 50 KB arkadaşlar dikkatinizi çekerim[=P]benim tercihim IDM den yana kullanın farkını anlayacaksınız;)
yunus_emre
18.08.08, 09:10
E TABİKİ İnternet Download Manager ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM ÇOK HIZLI İNDİRİYOR
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.