PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeter Artik (css Yardim)

miskin
09.11.07, 01:06
ARKADAŞLAR YETER ARTIK BURDA BARİ Bİ YARDIM EDİN...
KONUYU ACTIGIM Bİ COK FORUMDAN KONUM SİLİNDİ...
HERNEYSE İSTEDİĞİM COK BASİT UPLOAD ETTİĞİM "css" SİTESİNDE BELİRTTİĞİM KISMA Bİ "iframe" EKLEMEK İSTİYORUM "css" BİLMEDİĞİM İÇİN YAPAMADIM. SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM. KOTANIZI KESİNLİKLE ETKİLEMEZ. (58,4 kb)...
ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

* mail adresi vermek yasaktır (SagopaKajmer)

LİNK ([Only registered and activated users can see links])

SagopaKajmer
09.11.07, 17:59
Dostum Öncelikle Mail Adresi Vermek Yasak !

Konun Bu Yüzden Siliniyor Ama Elimden Geleni Yapmaya Çalışayım Ben Tam Olarak Anlamadım Demek İstediğini İframe Ekliceksen Şu Şekilde Yap

<IFRAME name="frame_ismi" src="frameadresi.html" width="600" height="115" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>

Width, Height Değerleriyle Boyutları Ayarlarsın Scrolling ile Yanda Scrollbar Oluşup Oluşmamasını, Frameborder ile Kenarlık Kalınlıklarını Belirleyebilirsin...

Daha Farklı Birşeyse Daha Açık Bi Şekilde Anlat Tam Anlayamadım Ben...

miskin
09.11.07, 19:28
Dostum Öncelikle Mail Adresi Vermek Yasak !

Konun Bu Yüzden Siliniyor Ama Elimden Geleni Yapmaya Çalışayım Ben Tam Olarak Anlamadım Demek İstediğini İframe Ekliceksen Şu Şekilde Yap

<IFRAME name="frame_ismi" src="frameadresi.html" width="600" height="115" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>

Width, Height Değerleriyle Boyutları Ayarlarsın Scrolling ile Yanda Scrollbar Oluşup Oluşmamasını, Frameborder ile Kenarlık Kalınlıklarını Belirleyebilirsin...

Daha Farklı Birşeyse Daha Açık Bi Şekilde Anlat Tam Anlayamadım Ben...

dostum upload ettiğim web sayfasında orta kısımda "işte buraya" diye yazan bi kısım var oraya iframe eklemek istiyorum fakat div oldugu için ekleyemıyorum yardımcı olabilirsen cok sevinirim lütfen acil yardım teşekürler...:79: