Orijinalini görmek için tıklayınız : Xp için Windows Update ( Lisans Gerekmeden! Kolayca Güncelleyin )
Programı yükledikten sonra rar dosyasının içindeki listeye çift tıklayın ve güncellemek istediğiniz yamaları işaretleyin ve internetten normal download eder gibi updateleri indirsin...
:confused:Burdan İndirin... ([Only registered and activated users can see links]):confused:
kahakan_67
25.01.08, 23:30
ya arkadaşlar sorunum su 0x80072ee2 hata kodu veren bir update edememe sorun var denemediğim yol kalmadı adam akıllı bilgi lazım.ama bendenizinde bilgisayar bilgisi yok denecek kadar az misal rapitshire indirme pro.kullanamıyorum.sorunumu çözene tesekkür edecem
ya arkadaşlar sorunum su 0x80072ee2 hata kodu veren bir update edememe sorun var denemediğim yol kalmadı adam akıllı bilgi lazım.ama bendenizinde bilgisayar bilgisi yok denecek kadar az misal rapitshire indirme pro.kullanamıyorum.sorunumu çözene tesekkür edecem
arkadasim önce bu konuyu acan efekan258 ([Only registered and activated users can see links]) arkadasimiza tesekkur et sen ;)
kahakan_67
26.01.08, 00:14
arkadasim önce bu konuyu acan efekan258 ([Only registered and activated users can see links]) arkadasimiza tesekkur et sen ;)
kardeş ilgin için çok saol tamam betimlemede yanlış anlaşılmış olabilirim ancak ciddi ciddi yardımınız lazım.windows update edemiyorum tek bir hata kodu veriyor oda 0x80072ee2 keyfender dahil herseyi denedim ama olmadı.umarım acıklayıcı olmuştur
kahakan_67
26.01.08, 00:15
efekan 258 ayrıca sana tesekkür ederim
anladim kardesim..yanliz yardimci olamayacam..umarim sana yardimci olacak biri vardir bu saatte..;)
kahakan_67
26.01.08, 00:30
eyvallah ilgin yeter ancak sunu sorsam kabalık etmiş olmam umarım bu yazdıklarımızı okuyup paylaşımda bulunacak güzel insanlar varmıdır.anlamadım ki ne iştir msn yi kullanamaz oldum
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.