PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SevgiLi DostteaM Yöneticileri

brs_BaRoN
26.12.07, 17:05
S.a arkadasLar uzun bir süredir aranızda yer almaktayım ve burada kalıcı oldugumu düsünerek sizden görev almayı istiyorum belki ozaman daha cok seylere imza atabiliriz.İnsan kendini Hissettigi yerde ve bazı seylerin onun üstünde oldugununa inanırsa daha cok seyler yapar diye düsünüyorum

Not: Gorev alamasam dahi herzaman Burdayım

SaygıLarLarımLa.

Suskun
26.12.07, 17:36
brs_BaRoN görev almak istedigini söylüyorsun ama hangi bölüm oldugunu yazmamışsın gerçi ben senin nereyi istedigini biliyorum ama sana oy verecek yorum yapacak arkadaşlar bilmeyebilir onun için hangi bölümde görev almak istiyorsun onuda yaz
iyi forumlar

Kal-Bin
26.12.07, 17:58
KuSUra bakma ama mesaj sayın yetersiz....

brs_BaRoN
26.12.07, 18:57
ArkadasLar ben Hack boLumunde Gorev aLmak istiyorum kısacası hack hayatımda yatarken uyurken akLımda zaten burda web hack'De govde gosterisinde bircok payLasımım var yani kısacası hack bolumunun mod'u olmak istiorum

Forza_Bjk_01
26.12.07, 19:01
http://www.dostteam.com/showthread.php?t=338

6. En az 250 konu ve 500 mesajı olmayanın adaylık başvurucu direk iptal edilecektir...(YENİ)

KuraLLar DeğişMediyse Konu Bos Yere açıLmış

KuraLLar Değişmemişse -1903

brs_BaRoN
26.12.07, 19:07
KuraL kuraLdır ;)

Kal-Bin
26.12.07, 20:35
Beni bile yapmadılar sen nasıl olacaksınki cok calısman lazım....

Hacker ile ilgili paylasımların güzel biraz zaman lazım

brs_BaRoN
26.12.07, 20:57
Benım İcin sorun deiL arkadasım Ben herzaman payLasımımı yaparım ama senden bir konuya dikkat cekmeni isterim MeseLa bir Geyik boLumuyLe hack boLumunu bir tutamazsın cünkü hack boLumu sınırLıdır ve her sistemde acık buLamazsın ve buLamadıgın icinde payLasım verme imkanın fazLa yok ama biz burda elimizden geleni yapıyoruz ve bazen 10 dk'Da 60 siteyi bile hackledigimiz oluyo yani kısacası beni senınle karsılastırmandan hosLanmadım ;) kusura bakma arkadasım.

Kal-Bin
26.12.07, 21:03
neyse kararı ben degil adminler verir ...SON SÖZ onların ama bence isin zor.

brs_BaRoN
26.12.07, 21:15
Zoru Severim ;) kolaylarla isim oLmaz ;)

Anarchy1st
26.12.07, 22:01
ßencede ark.lar daha mod alcak kadar mesaj ve konusu yok ama mod alcak duruma gelceginden eminim

mazlum5
26.12.07, 23:00
paylasimlarin cok guzel kardesim ama simdi ƒreš©O_§€M (http://www.dostteam.com/member.php?u=14) var ve o bölumde ƒreš©O_§€M (http://www.dostteam.com/member.php?u=14) arkadasimizin cok basarili oldugunu dusunuyorum...birazda erken bence ;)

SagopaKajmer
27.12.07, 14:18
Beni bile yapmadılar sen nasıl olacaksınki cok calısman lazım....

Hacker ile ilgili paylasımların güzel biraz zaman lazım

Yha Kalkancix Zamanlamana Hayranım Başka Zaman Burda Olmazsın Böyle Konularda Hemen Cevap Yazarsın

Brs_Baron Kardeş Benden +1903

mazlum Kardeş Semihte Orda Kalacak Zaten İkisi Zaten Yakın Arkadaşlar Birlikte Çok İş Göreceklerinden Eminim.....

ßaRıS>
27.12.07, 14:36
FIrat Abiye Katılıyorum..

Suskun
27.12.07, 14:42
Benım İcin sorun deiL arkadasım Ben herzaman payLasımımı yaparım ama senden bir konuya dikkat cekmeni isterim MeseLa bir Geyik boLumuyLe hack boLumunu bir tutamazsın cünkü hack boLumu sınırLıdır ve her sistemde acık buLamazsın ve buLamadıgın icinde payLasım verme imkanın fazLa yok ama biz burda elimizden geleni yapıyoruz ve bazen 10 dk'Da 60 siteyi bile hackledigimiz oluyo yani kısacası beni senınle karsılastırmandan hosLanmadım ;) kusura bakma arkadasım.

brs_BaRoN hack bölümünü istiyorsun tamam ama kurallar
geregi bu başvurunu kabul edemiyecez
ama sen diyorsan ki ben diğer bölümlerdede
paylaşım yapacam sadece hack bölümünde
olmayacak paylaşımların o zaman
düşünülebilirsin zaten istedgin bölümde
senden başka kimsede paylaşım yapmıyor
yani senden istegim birazda diğer bölümlere
takılman ve konu ve mesaj sayını
yükseltmendir sen bunları yapabilecegini
söylersen gerisi kolay
halederiz

NOT:admin olarak yorum yaptım kusura bakmayın
arkadaşlar bi daha olmaz :))

AℓαıηDєℓση
27.12.07, 14:46
sadece gövde gösterisi için ++++++++++++++++++ yeterlimi baron

Ŧгєรς๏_รє๓
27.12.07, 15:42
Ve Ben bölümün Tek Modu olarak konuşma zamanım geldi :79:

Kardeşim seni kişiliğin karekterin olarak tanıyorum ve seviyorum ama burda yazacağım seyler
iş başka arkadaşlık başka sözüyle olacaktır

Şimdi Hacking bölümüne bir Mod lazım mı aslında bir asistan mod evet olabilir ama sadece gövde gösterisine konu acarak bu imkansız hacking modluğu istiyorsun peki hacking bölümü sadece gövde gösterisinden mi oluşuyor? site hacklemen güzel birsey ama biz modlar üyelirimize hizmet etmek için seçildik, üye toplamak için üyeler hacklenmiş siteden ziyade bölümlerdeki konular bilgiler için sitemizi ziyaret ediyorlar bu bir;) ikincisi ise bak burda emeğe saygı çok önemlidir, burda bir mod adayı istediği kadar konu açsın ama sadece Ettiği Teşekkür: 0 oldugun için sana --- verebilir tşk hor görme,ve Üç Kural kuraldır istediğin hedefe ulaşmak istiyorsan kuralları yapmaya başlamalısın derim ben sana herseyi tamamladıgında tamamdır dediğinde tekrar BaşvuruYapabilirsin
ama şimdilik ( - ) negatif

WaNTéD
27.12.07, 18:41
baron çatlak seslere kulak asma dostum bazı arkadaşkar mod olamadı die kimseyi mod olsun istemio modluk sadece msj sayısıyla konu sayısıyla belirlenmess senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum senden önce orada konu bile yoktu dewam et doğru yoldasın dostum çalışmalarına dewam et..;)

benim oyum + 1907

brs_BaRoN
27.12.07, 19:18
Herkeze TesekkürLer Sİmdi Benım diCeklerim var Ben MeseLa zEVk aLmadıgım KoNuyLa ilgiLenmeyi Sevmiorum Nefret Ederim hER İnsanın ßir yoLu vardır Demi arkadasLar Sunuda soLeyim ModLuga okadar cok HeycanLı deilim Tek amacım Mod oLup Bu sitede daha cok bagLanmak ßilmem anlataßiliyormuyum Herkezin görüsüne Saygım Var Amacım eller Üstünde tutuLmak da deiL Ben mod oLmusum veya oLmamısım Bu Beni Deistirmez Zaten Beni biLen biliyor sole bir amacımda yok duyuLmak gißi meseLa ama baska konudada ßirsey yazamam acık acık soleyim cünkü Zevk aLmıor ßir Gun icinde en az 6 7 Saat Pc basında geciriorum Ve Hep siSTem AcıkLarı Vs SeyLerle ilGiLeniorum Karar Sİzin KararıNız ama mod oLsamda Mod oLmasamda Ben burdayım Kendini Gosterip KacanLardan DeiLim

İstediginiz SekiLde size Kendimi Gostereßilirim Fresco_Sem kardesime Gelincede sole birsey diyeyim meseLa ßir hack konusu soledir ßir siteden aLıntı Yapmak zorundasın ve Bu butun Sitelerin hack boLumunun Kaygısıdır ben aLıntı yapmak İstemiorum ama Ben bu İse Daha cok Burda BasLadım Fresco_sem kardesimden Cok Sey ogrendim Herkeze TesekkürLer ben herzaman Burdayım ;)

brs_BaRoN
27.12.07, 20:02
her neyse arkadasLar hepinizi Seviyorum ßirsey daha demek istiyorum

mod oLmak faLan istemiyorum Bu konu cok uzadı ;)

Herkeze sitede iyi egLenceler.

brs_BaRoN
27.12.07, 21:08
Fresco_Sem kardesime yardım etcek biri Lazım arkadasLar Ben bundan sonra Yokum Hack'De;)

AℓαıηDєℓση
28.12.07, 10:07
bu konu çok uzamasın kurallar geregi şuan başvurun kabul edilmeyecek brs Baron

locked