PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hack Edilmiş Kredi Kartı

h@cker2999
24.02.08, 03:49
ARKADAŞLAR BEN HACK KONUSUN DA YENİYİM geçenlerde başıma bir olay geldi
hackerin biri pcme girip kullanmış olduğum garanti bankası hesabıma girip bonus kartımın
şifresini çalmış ve hesabımdan alışveriş yapmış

benim kredi kartı numaram belli
cvv kodu belli
son kullanma tarihi ad soyad bilgileri ile ......com dan alışveriş yapılmış

yakalanmadan bu şekilde nasıl olabiliyor

yularıdaki bilgilerle nasıl para çekilip alışveriş yapılır

hackerlaRIN kullanmış olduğu yöntemleri yazarsanız sevinirim
saygılar

NOT: Banka kredi kartımı iptal etti bana yeni bir kart gönderdi Pc yi formatladım
şimdi herşey normal

d0kuz <3
24.02.08, 07:46
Ben anlamam ama anlayan arkadaşlar olduğunu sanıyorum..........

SagopaKajmer
24.02.08, 14:15
NOT: Banka kredi kartımı iptal etti bana yeni bir kart gönderdi Pc yi formatladım
şimdi herşey normal

Şimdi Herşey NormaLse Bi Sorun Yok Kardeş HackerLarın KuLLandığı Bi Çok Yöntem VAr. Sen Bilgisayarını PayLaşıma Açık Bırakmış oLabiLirsin Daha Önce Netten Kartını KuLLandıysan BiLgiLerini GörebiLir.. C++ Program DiLini Çok İyi BiLen Bi Hacker AkLına GeLebiLecek Herşeyi Yapabilir... Sen Sen oL Kendinden Başka Kimseye Güvenme ve BiLgiLerini PayLaşma ve Şu Konuya Bi Göz At

Bilgisayarınızdaki Gizli Paylaşımları Kapayın !!! (http://www.dostteam.com/showthread.php?t=22561)

;)

Ŧгєรς๏_รє๓
24.02.08, 15:38
kardeşim sagopanın söylediği olasılıgı cok yüksek ama karsıdaki bu işin kurdu biri ise farklı yöntemlede pc'ye sızmıs bilgileri almıs olabilir sana pm den yani özel mesajdan birisinin mail adresini verdim sen onla bi irtibata geç inan bana kücümseyeceğin bir kişi değil o ,
bu kişi ile niye konusmanı istiyorum pc ne saldıran kişiler seni tanıyor olabilir tekrar yapmak isteyebilirler o kişi sana gerekenleri söyleyecektir

saygılar frescO_SEM