Orijinalini görmek için tıklayınız : Foruma Youtube Video Ekleme
Arkadaşlar foruma youtube ve google videolarımızı eklemek için konulan url bağlantılarından bizim forumumuzda da olması mümkün mü acaba?
Genelde bir çoğumuz bi videoya bakmak için forumdan youtube girip videonun açılmasını beklemez.
Bazı sitelerde youtube videolarınızı kendi sitelerinde gösteriyorlar...
Bizimde sitemizde youtube videolarımızı kendi sitemizde yayınlasak hem konu tek bi linkle kısa olarak kötü gözükmez hemde kendi sitemizde youtube videolarımızı izleyebiliriz diye düşünyorum.
Yöneticilerime buradan duyurmak istedim...
Evet forumda youtobe yada başka video paylaşım sitelerini videolarını direk göster url sinin koması güzel fikir hatta daha önceki forumlarda bir arada kullanmıştık. Ancak şöyle bir sorun var '' bu tip url lerin konulması forum sitelerinde açıklar yaratıyor ve bu açıkaları kullanan hackerler de forum sitelerini hackliyorlar bu yüzdende sitemizde direk video verme url si koymayı düşünmedik .
Ancak elbetteki admin arkadaşlarım bir çözüm bulmuşlarsa bu soruna, o zaman koyarlar ama şu var ben derimki en ufak bir açık bile oluyorsa kesinlikle konulmamalı
daha öncede dile getirmiştik evet..... bence olsa gayet güzel olur
SagopaKajmer
12.04.08, 21:36
Gereken Cevabı DOSTYUZ Abim Vermiş !
Öylede böylede farketmez :D
ama bu hadle dha iyi gözüküyor..
Forza_Bjk_01
12.04.08, 22:34
Evet forumda youtobe yada başka video paylaşım sitelerini videolarını direk göster url sinin koması güzel fikir hatta daha önceki forumlarda bir arada kullanmıştık. Ancak şöyle bir sorun var '' bu tip url lerin konulması forum sitelerinde açıklar yaratıyor ve bu açıkaları kullanan hackerler de forum sitelerini hackliyorlar bu yüzdende sitemizde direk video verme url si koymayı düşünmedik .
Ancak elbetteki admin arkadaşlarım bir çözüm bulmuşlarsa bu soruna, o zaman koyarlar ama şu var ben derimki en ufak bir açık bile oluyorsa kesinlikle konulmamalı
Gereken AçıkLama YapıLmış Sanırım ....
SagopaKajmer
12.04.08, 22:41
LocKed....
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.