Orijinalini görmek için tıklayınız : brs_BaRoN FarkıyLa TeLefon NumaraSından Adres Tespit Etme !
S.a arkadasLar SİzLerLe PayLasacagm Program Gerckten Mukemmeldir Program telefon numarasından isim ve adres bilgisi bulmak amacıyla
yazılmıştır. Alan kodu girişi gerekmemektedir.
Program tamamiyle ücretsizdir.
http://img379.imageshack.us/img379/88/sdshqb1.jpg
DownLoad Link :http://rapidshare.com/files/12112293/ttarama_inst100-041F.zip.html
SaygıLarımLa bu Program Sayasinde Ne Sapık kaLıyor Nede Baska ßirsey Ama SUnuda SOyLemek ZOrundayım Turk TeLekom Bu Konu Hakkında SınırLara DayaLıdır!!
Coder brs_BaRoN |
Eyw ßaron ellerine sağlık ;)
Tesekkür Ederim ArkadasLar Sİmdi delphi'De bir Program yazmak'La meskuLuz Google Earth DesTekLi Ve ßirKac Program EntegreLenmis halİne Getirip TeL nuMarasını Yazdıgımız Zaman Google Earth Sayesinde Adresini Direk buLmaya caLıscaz İns YazabiLiriz
SagopaKajmer
17.05.08, 15:13
ÖyLe Bir Program Var Zaten Gerek Yok YAzmanıza Bide Delphiyle Biraz Zor Yazarsınız. C 'nin Üstüne Tanımam;)
Süper olur ße :X
Haydi hayrlısı ßaron 4 gözle ßekliom (:
Sago'cum ZOrmu Yazarız Veya Sana SOyLe ßirsey Desem Program YazManın TemeL Basamagı Nedir DÜsünce Hazinenin Yuksek oLması Gerekir Ve Bununda İng OLarak CevriLmesi Gerekir Program Yazmanın Tek TemeL ozeLligi Budur ve Artık Program Yazmak ResimLi ;) AMac Tek oLmasın ZOrLanmayalım.. Nese YoRumLarınız İcin TesekkürLer..
SagopaKajmer
17.05.08, 23:35
Şimdi Baron ben sana senin için zor diye birşey demedim. Delphi kolay öğrenilen ancak zor yazılabilen bir programlama dilidiir. Çok karışık şeyler çıkar ortaya bu yüzden sana dedimki Dünyanın çoğunluğunun kullandığı öğrenilmesi zor ancak yazılması basit olan C programlama dilini kullan.
Ve ayrıca birde dedimki yazmak istediğiniz programın yazılmışı var zaten =)
Sago Bende Sana Zaten Kotu ßirsey Demedim:) AMa Ben Tek Yazmıcam Hocam'La Yazıcam :) YanLıs anLama Sago'cum
Ben Sago =)
Yha Baron Tamam Yazın Sende Yanlış Anladın Yazamazsınız Demiyorumki Ben Sadece Karışık OLur Zor Yazarsınız Dedim :P
Uğraşmana Gerek Yok Yani :) Hocan Bilmiyormu Var Oldunu Öle Bişeyin =)
yunus_emre
16.08.08, 16:12
YAAAAAA BU PROGRAM HİÇ BİRŞEYİ BULMADI nie evin telefonunu yazdım alan kodu olmadan bulunamadı kenki çep telefonumu yazdım blunamadı neden bir yerde hata mı yaptım??
SagopaKajmer
17.08.08, 18:27
118'in Sitesi Değiştiği İçin Bu Tür ProgramLar İşe YAramıyor...
Programı Yazan KişiLerin Yaptığı bişe Yok Bu Sadece Bir Lİnke YönLendiryor.. Sadece GörseL OLarak YazıLmış Program :P
Ben Yazdım Diye Hava Atmaya Gerek Yok!
yunus_emre
17.08.08, 18:36
118'in Sitesi Değiştiği İçin Bu Tür ProgramLar İşe YAramıyor...
Programı Yazan KişiLerin Yaptığı bişe Yok Bu Sadece Bir Lİnke YönLendiryor.. Sadece GörseL OLarak YazıLmış Program :P
Ben Yazdım Diye Hava Atmaya Gerek Yok!
çok teşekkürler ilgilendiğiniz için........:25:
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.