Orijinalini görmek için tıklayınız : sayın dostteamli kardeşlerim
Forza_Bjk_01
02.06.07, 12:26
arkadaşlar daha önce bu konuyu açmıştım tekrar açıyorum:D
Beşiktaş bölümüne assistan moderator olmak istiyorum
bu bölümde yeterli deneyimim olduğunu düşünüyorum ayrıca bu bölümde moderator da yok
görüşlerinizi +veya- yönünde bildirirseniz sevinirim
Geçenlerde yine aynı konuyu açmıştın şansına mesaj silindi.... bu sefer aynı şeyleri tekrar etmenin bir manası yok bjk bölümünde bir çok konun var ... bjk bölümünün mod'a ihtiyacı var onun için asistan modluk için + 1905
Bence hak ediyorsun onun için kesinlikler +1903
SagopaKajmer
02.06.07, 13:43
o bölümün sana ihtiyacı var :) kocaman bi + 1903 diyorum ;)
eger ihtiyac varsa neden olmasin...yine de son söz adminlerde!!
simdiden hayirlisi!!
Ŧгєรς๏_รє๓
02.06.07, 14:14
valla bi ara kızmıştım sana msn nickinde carşı yanında da kolpa bursa falan yazıyordu ben bursalıyım artı texas taraftarıyım hafif bozulmuştum birsey dememiştim neyse =) ona göre değerlendirmicez tabi ;) bence hakkediyorsun şüphesiz +1963... inş olursun hadi h@yırlısı
+1907 Diyorum,yalnız;
Mod'u olmayan bir bölüme a.mod olunmuyor,eğer iyi çalıştıysa direkt olarak modluk veriliyor bildiğim kadarıyla..
Şimdiden hayırlısı olsun...
BENDE ÇALIŞMALARINI İNCELİYORUM. BLJ MODLUNU HAK EDİYORSUN
+ 1905
arkadaşım kusura bakma ben ---- diyorum mod ihtiyacı olmadığını düşünüyorum söz yönetimin.. mod olursan hayırlı olsun ..
Herkese saygı duymak lazım ;)
Forza_Bjk_01
06.06.07, 20:11
arkadaşım kusura bakma ben ---- diyorum mod ihtiyacı olmadığını düşünüyorum söz yönetimin.. mod olursan hayırlı olsun ..
şimdi abi benim anlamadığım bölümün mü moda ihtiyacı yok bildiğim kadarıyla orada mod yok Mod a neden ihtiyaç yok onu anlayamadım...
saygı duyuorum yinede...
Hocam bu adamı unuttunuz mu ya :)
1.5 - 2 haftadır konu açık ama bakan yok :):)
kardesımm hakedıyorsunnn bana sorarsanızzz ++++ her bolumun basında mod olması lazım bence ama su andada herkess mod yaa ben nereye mod adaylıgımı koysam acaba ::)(((())))))) :79:
yakısır kardesımee ++++
kardesımm hakedıyorsunnn bana sorarsanızzz ++++ her bolumun basında mod olması lazım bence ama su andada herkess mod yaa ben nereye mod adaylıgımı koysam acaba ::)(((())))))) :79:
yakısır kardesımee ++++
kardes su an herkes mod diye birsey yok ...modluk hak edene emek verene verilir...her önüne gelen adaylık koyamaz.... egerki hak ettigini düsünüyorsan konu acarsın bizde degerlendiririz.....
mod secimi ince eleyip sık dokunarak yapılır bunu unutma ;)
forza_bjk_01 kardesim hak ediyor mesela + + + +
şimdi abi benim anlamadığım bölümün mü moda ihtiyacı yok bildiğim kadarıyla orada mod yok Mod a neden ihtiyaç yok onu anlayamadım...
saygı duyuorum yinede...
kardeşim şimdi şöyle birşey var sitede gerekli yerlerde modlar var onun haricinde 3 tane s.mod. var yani sitede belkide üye kadar mod var bu kadar mod fazla diye düşünüyorum s.modlar ve şimdiki mod arkadaşlar gerekeni yapıyor die düşünüyorum...
yanlış anlama senin için konuşmuoyurm bu ara modluk isteyen herkes için düşüncem aynı ..
bende sana saygı duyuyorum kardeşim benim tekrar söylüyorum yanlış anlama tepkim sana değil :8:
ben + derim ama söz yönetimde biter ihtiyaç warsa neden oLmasın ama yoksa tatsızLık çıkarıp kaLp kırmanın bi aNLamı yok çünkü burası ''DOSTTEAM''
^^saygıLay eger mod oLursanda başarıLay^^
...:::qamshe_Lee:::...
yeni görevin hayırlı olsun
başarılar dilerim
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.