mazlum5
18.06.07, 16:11
Bilgisayarınız var ama zaman zaman -belki de sık sık- aranız mı bozuluyor?
Bazen sizin istediklerinizi yapmıyor, kafasına göre mi takılıyor?
Onun dilinden anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz?
Hatta bazen pencereyi açıp, kucaklayarak aşağıya atmayı mı düşünüyorsunuz?
DURUNN!!
Atmadan önce DT'ye bir uğrayın;
Şaka bir yana pc sahibi herkesin zaman zaman pc si ile başı derde girer.
Forumda sık sık yardım isteyen arkadaşlarımızın mesajlarını görünce böyle bir konu açma gereği duydum, herhangi bir problemi olan buraya derdini yazar, ben veya diğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız. Bizi aşan bir şey ise arar derdine çare bulmaya çalışırız.
Hem böylelikle bir sürü yardım başlıklı konu açılmamış olur, hem bu konuyu takip edip yardımcı olmayı isteyen arkadaşlara takipte kolaylık olur, hemde ilgisi ve merakı olan belki bir şey öğrenir veya eksiklerimize birşeyler ekler, katkıda bulunur.
Admin arkadaşlara danışmadım böyle bir konuyu açmak için ya umarım bir kusurumuz olmamıştır. Eğer oldu ise bu son paragrafı da danışma saysınlar. :112:
Bazen sizin istediklerinizi yapmıyor, kafasına göre mi takılıyor?
Onun dilinden anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz?
Hatta bazen pencereyi açıp, kucaklayarak aşağıya atmayı mı düşünüyorsunuz?
DURUNN!!
Atmadan önce DT'ye bir uğrayın;
Şaka bir yana pc sahibi herkesin zaman zaman pc si ile başı derde girer.
Forumda sık sık yardım isteyen arkadaşlarımızın mesajlarını görünce böyle bir konu açma gereği duydum, herhangi bir problemi olan buraya derdini yazar, ben veya diğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız. Bizi aşan bir şey ise arar derdine çare bulmaya çalışırız.
Hem böylelikle bir sürü yardım başlıklı konu açılmamış olur, hem bu konuyu takip edip yardımcı olmayı isteyen arkadaşlara takipte kolaylık olur, hemde ilgisi ve merakı olan belki bir şey öğrenir veya eksiklerimize birşeyler ekler, katkıda bulunur.
Admin arkadaşlara danışmadım böyle bir konuyu açmak için ya umarım bir kusurumuz olmamıştır. Eğer oldu ise bu son paragrafı da danışma saysınlar. :112: