PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorun Söyleyelim/Online Pc Servis

mazlum5
18.06.07, 16:11
Bilgisayarınız var ama zaman zaman -belki de sık sık- aranız mı bozuluyor?
Bazen sizin istediklerinizi yapmıyor, kafasına göre mi takılıyor?
Onun dilinden anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz?
Hatta bazen pencereyi açıp, kucaklayarak aşağıya atmayı mı düşünüyorsunuz?
DURUNN!!
Atmadan önce DT'ye bir uğrayın;

Şaka bir yana pc sahibi herkesin zaman zaman pc si ile başı derde girer.
Forumda sık sık yardım isteyen arkadaşlarımızın mesajlarını görünce böyle bir konu açma gereği duydum, herhangi bir problemi olan buraya derdini yazar, ben veya diğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız. Bizi aşan bir şey ise arar derdine çare bulmaya çalışırız.

Hem böylelikle bir sürü yardım başlıklı konu açılmamış olur, hem bu konuyu takip edip yardımcı olmayı isteyen arkadaşlara takipte kolaylık olur, hemde ilgisi ve merakı olan belki bir şey öğrenir veya eksiklerimize birşeyler ekler, katkıda bulunur.

Admin arkadaşlara danışmadım böyle bir konuyu açmak için ya umarım bir kusurumuz olmamıştır. Eğer oldu ise bu son paragrafı da danışma saysınlar. :112:

AℓαıηDєℓση
17.10.07, 16:11
umarım faydalı bir başlangıç olur konu sabitte

Suskun
17.10.07, 16:27
çok güzel düşünmüşsün mazlum gerekli olan bir konu

onur45
22.01.08, 00:31
benim cd sürücüsü var cd yazıyo ama dvd yazmıyo üstünde dvd yazıyor bunu nasıl anlarız ne olduğunu bi el atıverin acill lazım

Ŧгєรς๏_รє๓
22.01.08, 01:54
benim cd sürücüsü var cd yazıyo ama dvd yazmıyo üstünde dvd yazıyor bunu nasıl anlarız ne olduğunu bi el atıverin acill lazım

DVD Surucun Double Layer mi yada DVD-RW Combo mu eğer bak buysa Comdo Dvd yi okur Cd- yazar ama DVD yazamaz ? ve dostum sanırım nero ile yazıyorsun neronun DVD yazıcılarda cok hatası oluyor bazen DVD yazar öyle gözükür DVD ye bakarsın işlem bittikten sonra boş olur net framework i son sürümünü bul yükle bu bir servis pack yamasıdır bu tür hataları giderdiği duymuştum ve dostum benim sana asıl tavsiyem sadece DVD yazma programları var onları yükle onlarla dene

By frescO_SEM

onur45
23.01.08, 23:35
sağolun çok teşekkür ederim ama nerde yazar bu dvd double layer kasanın içine açıp bakmam mı lazım

Ŧгєรς๏_รє๓
24.01.08, 01:37
sağolun çok teşekkür ederim ama nerde yazar bu dvd double layer kasanın içine açıp bakmam mı lazım

kardeş bilgisayardan DVD sürücünü sağ tıkla özellikler de sonra yukardan donanıma tıkla orda hard disk ve cd sürücünün markalarını göreceksin orda ne yazıyor buraya Yaz ben sana bilgi veririm

onur45
27.01.08, 23:35
yazıyorum

ATAPI DVD C DH52C2P HARD DİSK ST380815AS MARKASI SAMSUNG HARD DİSKİN
UĞRAŞTIĞIN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

fotocaglar
10.02.08, 11:29
Merhabalar.Bende Life view 98 tv kartı var bilgisayarımdan televizyonu gayet rahat seyrediyorum ancak görüntü kaydı esnasında sadece görüntü kaydediyor sesi kaydetmiyor.Tv kartından stereo çıkış alıp ses kartına stereo giriş yapıyorum ses kartı çıkışına da speaker larım bağlı şu anda bağlantıyı bu şekilde kullanıyorum.Acaba tv kartı ses kaydetmeme izin vermiyormu yoksa farklı bir bağlantı yada program içi ayarl sorun çözülebilir mi?
şimdiden herkese teşekkürler