PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yepyeni Bir Oyun Sitesi

anemis
23.04.07, 00:04
Yepyeni bir oyun sitesiyiz..

Türkiye'de (maalesef) oyun oynayan ve oynamayı seven insanları ayıplanır. "Ne zaman büyüyeceksin" soruları ile karşılaşmamış olanımız pek yoktur herhalde. Böyle bir ülkede yeni bir oluşum içerisine giriyoruz. Daha minik bir bebek olan sitemiz, klasik oyun sitelerinden olabildiğince farklı bir site olacak. Sadelik benim için çok önemli. Google'ın büyük başarısının temel sebeplerinden birisi de arama motorunun çok sade bir görünüşü olmasıdır bence. Bende bu felsefeden yola çıkarak bir çok bölümü olmayan, arayanın istediğini kolayca bulacağı ve tüm yazıların tek bir yerden görülebileceği bir site tasarladım.

Dediğim gibi, sitemiz şu anda bir bebek ancak. Fakat siteye eklediğim az sayıdaki yazıları ve oyun incelemelerini okuma zahmetini gösterip site için bir müddet zaman ayırır iseniz; yazılarımızın kalite farkını rahatlıkla göreceksiniz. Sitede, başka sitelerde olduğu gibi her türlü oyunun yazısı olmayacak. Amacımız popülerlikten çok, kalitemiz ile çizdiğimiz yolda yavaşta olsa emin adımlarla ilerlemektir. Seçilmiş ve kaliteli oyunların incelemeleri, sizler için olduğu kadar bizler için de önemli olacak bu sitede.

Şu anda sitemizde eksiklerimiz olduğu bir gerçek ama zamanla bunlar giderilecektir.

Bu anlamda bana yardım etmek isteyen ve site kadrosunda yer almak isteyenlerin başvurularını beklemekteyim.

Aşağıdaki linkteki formu doldurarak başvurularınızı yapabilirsiniz.

Şu anda İngilizce seviyesi iyi düzeyde olan bir Haber Editörü aciliyetle gerekmektedir. Bu konuda ilgili olanlar ve kendilerini bir siteye bağlamak isteyenler için uygun olacağını düşünüyorum sitemizin

Hepinize iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim arkadaşlar..

Bol Oyunlu Günler ...

BurakEmre
23.04.07, 11:34
Bir ziyaret edelim...

σgυzнαи
23.04.07, 21:35
teşekkürler. . .

anemis
25.04.07, 12:26
teşekkür ederim arkadaşlar.. henüz çok yeni ama yavaş yavaş büyüyeceğiz destekleriniz ile ;)

edit :arkadaşlar... Haber editörü ihtiyacımız var aciliyet ile.. ingilizcesi iyi olup oyun dünyası ile ilgili arkadaşlara duyurulur...

AℓαıηDєℓση
07.05.07, 12:34
kurallar dahilinde konu açalım anemis
http://www.dostteam.com/showthread.php?t=446
100 msj sınırlaması var
edit :ayrıca flood yapmsan iyi olur sonuçta bir site adminisin ne yapılıp yapılmamasını bizden daha iyi bilmen gerekli