PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ℓєgσℓαѕ ♥ αяωєи bu da beennnnnn ;););)

LegoLas
23.06.07, 10:18
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

5 tane yeter yenileri gelirse eklicem ;);););)

ℓєgσℓαѕ ♥ αяωєи

Subay
23.06.07, 10:23
yıkıyosun birader saçlar karizma ekliyor sana
5 tane resimlede gösterebiliyosun karizmanı tşkler ..

bakışlarında çok duygusal sanki her an aşık olabilecek gibi bakıyosun :)

AℓαıηDєℓση
23.06.07, 10:25
Dt üyeleri hep karizma maşallah

CeheNNeM
23.06.07, 10:55
forumun ismini karizmacenter diye değişsem mi ne?

mazlum5
23.06.07, 11:56
saclar harika legolas

karizma yerinde masallah :29:

mad_cezir
23.06.07, 20:10
kardeşim bea çok saol bak duygulandım şimdi dt'ci arkadaşlar o en baştaki sorunluya benzeyen uzun benim ha

WampéRiçé
23.06.07, 20:12
haRbi karizmatikler geliyo hep siteye güzel resmler..saoL..

`f0RzA_BjK_o1
23.06.07, 20:15
kardeşime bak be yıkıyosun gerçektende ortalığı

SagopaKajmer
23.06.07, 22:18
:98: ne işin var nan senin ıorda :)

şaka bi yana kardeşime bak ya harikasın yakmışsın yine bakışlarınla :))))

EdiGariS
24.06.07, 04:02
Dostum Resmini Daha Önce Neden Koymadım Harbi CARİSM

DOSTYUZ
24.06.07, 05:18
valla sonunda bu forumdangidicem
yok yani kötü oluyorum valla artık
ot gibi kaldım bu forumdakilerin yanında :)

Yakup
24.06.07, 11:33
karizma diyorum baskada bisey demiyorum..harikasın

saolsın ;)

arwenn
24.06.07, 14:10
ayy ayy bu ne yakışıklılık ahh bıde şu suratını asmasan (her zamankı gıbı) çoq daha güzel olacak ama nese paylaşımın için tesekkürler

mad_cezir
24.06.07, 14:39
ayy ayy bu ne yakışıklılık ahh bıde şu suratını asmasan (her zamankı gıbı) çoq daha güzel olacak ama nese paylaşımın için tesekkürler

bak hele ne öyle surat asmışın falan olsun benim kardeşim herzaman yakısıklı ve karizmatik

WaNTéD
03.07.07, 13:57
way way kardaşıma bak hele ne karizmatik çıkmış yaaa helall..!

arwenn
03.07.07, 14:28
bak hele ne öyle surat asmışın falan olsun benim kardeşim herzaman yakısıklı ve karizmatik
kım legolas mı guldurme benı canım ya,şaka şaka ağlama legolas:))

LegoLas
05.07.07, 12:53
ağlayanda yok zaten ARWENN ayrıca ben DOSTTEAM 'e millet bana karizmatik, yakışıklı gibi laflar etsin diye eklemedim resimleri sadece birlikte net ortamında zaman geçirdiğim hatta ailemden çok zaman geçirdiğim sevdiğim insanlar beni tanısınlar beni görsünler belki ileride yolda karşılaştıkmı birimizden biri slm verdiğinde kim bu diye şaşırmassınlar diye ekledim resimleri aynı zamanda ben kimseye şov olsun diyede eklemedim ve önemli olan insanın karismatik , yakışıklı , güzel , seksi , alımlı olması değil insan olsun içinde bir kötülük olmasın karşısındaki insanları hiç bir karşılık beklemeden sevsin yeterlidir oke canım

`f0RzA_BjK_o1
05.07.07, 13:27
ağlayanda yok zaten ARWENN ayrıca ben DOSTTEAM 'e millet bana karizmatik, yakışıklı gibi laflar etsin diye eklemedim resimleri sadece birlikte net ortamında zaman geçirdiğim hatta ailemden çok zaman geçirdiğim sevdiğim insanlar beni tanısınlar beni görsünler belki ileride yolda karşılaştıkmı birimizden biri slm verdiğinde kim bu diye şaşırmassınlar diye ekledim resimleri aynı zamanda ben kimseye şov olsun diyede eklemedim ve önemli olan insanın karismatik , yakışıklı , güzel , seksi , alımlı olması değil insan olsun içinde bir kötülük olmasın karşısındaki insanları hiç bir karşılık beklemeden sevsin yeterlidir oke canım

valla kardeşim söylenicek herşeyi söylemişsin helal derim üstüne bide yürü kim tutar seni derim

CeheNNeM
05.07.07, 14:47
gerginlik yaratan msjlar silinmiştir umarım bu sonuncu olur

arwenn
05.07.07, 16:47
CANIM BENİM BEN SADECE ŞAKA YAPMIŞTIM ALINACAĞINI DÜŞÜNEMEDİM ÖZÜR DİLERİM KIRDIYSAM SENİ.AYRICA SON CÜMLENE KATILIYORUM...

mad_cezir
05.07.07, 16:55

kardeş kıs bişe demedi sana ya ne celallenion bi kendine gel huu sana diom coşma kardeş aarwenin dediginde kötü bişe yoq yani

Suskun
05.07.07, 17:02
arkadaşlar ortamı bozacak şeyler yazmayın lütfen
eğer devam edilirse konuyu kapatmak zorunda kalacam