Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba muhterem dostteam üyeleri
Sizlere daha yararlı ve faydalı olabilmek için çıktığım bu yolda artık mesafe katedip sizlerinde desteği ve inancı ile "PHP - ASP Web Sistemleri" başlıklı foruma moderatör olabilmek için adaylığımı koymuş bulunuyorum... bu seçim zamanında benide seçersiniz diye düşündüm... boş geçmeyin hemşerilerim "+" larınızı bekliyorum :D
Helal yürü bee arkadaşlar ben bu arkadaşı tanırım dedikleri dorudur.Ben teminatım oylar YUNUS'a gönüllerin modu :) ...
Eski adminlerimizden yns modluk için baş vuruyor . Bu nasıl bir alçak gönüllülüktür. Bir çok insan böyle bir şeye çesaret edemez daha önce adminlik yaptığı bir yerde şimdi modluk için baş vuru yapmak. BU AÇADIN SENİ KUTLUYORUM yns
Ayrıca bu forumlar konusunda senin ne kadar tecrübeli olduğnu da biliyorum. PHP - ASP Web Sistemleri konusunda da bilgili olduğnu biliyorum. daha ne olsun ki bence yeterli .
ben senin için sonuna kadar + diyorum.
seni her zaman nasıl olursa olsun yönetimde görmekten memnuniyet duyarım .
TEREDÜTSÜZ +++++++++
SagopaKajmer
05.07.07, 17:29
Bendende kocaman +++++++++
söylenecek şeyleri DOSTYUZ abim söylemiş zaten....
Bendende (+) Yaankee - Yede Karşi :)
Görüyorüz ki istediğin bölümde bilgilisin...
Fazla uzatmadanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
+++++++++++++++++++++++++++++++
Benden de + o zmn..:15: ben pek tanımam etmem konuyu da çösmüş biLmiş diiLm ama olsun DOSTYUZ abim de + wermiş iyisin demek ki :=):
arkadaşlar hepinize teşekkürler ama özellikle dostyuz abime ayrıca teşekkür ediyorum
evet dostyuz abi bi zamanlar admindim sitenin kurucu üyelerindendim ama şimdi modluğa adaylığımı koydum seninde dediğin gibi burdanda anlaşılıyoki tek amacım dostteam ailesine hizmet etmek ve makam mevki ne olursa olsun tek gayem mevkimin en iyisini olup bi üst mevkiye çıkmaya çalışmaktır.. saygılar..
Ŧгєรς๏_รє๓
06.07.07, 02:27
++ hocam ++
bendede + zaten o bölüm boştaydı çok iyi oldu.
Eski adminlerimizden yns modluk için baş vuruyor . Bu nasıl bir alçak gönüllülüktür. Bir çok insan böyle bir şeye çesaret edemez daha önce adminlik yaptığı bir yerde şimdi modluk için baş vuru yapmak. BU AÇADIN SENİ KUTLUYORUM yns
Ayrıca bu forumlar konusunda senin ne kadar tecrübeli olduğnu da biliyorum. PHP - ASP Web Sistemleri konusunda da bilgili olduğnu biliyorum. daha ne olsun ki bence yeterli .
ben senin için sonuna kadar + diyorum.
seni her zaman nasıl olursa olsun yönetimde görmekten memnuniyet duyarım .
TEREDÜTSÜZ +++++++++
pek bi fikrim yoktu yns hakkında ama dostyuz abim oyle dıyorsa dogrudur
+++++++++ ;)
AℓαıηDєℓση
06.07.07, 14:50
seni mod degilde smod olarak görmek isterdim yns ++++++
son söz kardeşlerimin :)
çook teşekkürler AℓαıηDєℓση abicim..
dostteam için çalıştıkça zamanla oda olur inşallah...
diğer arkadaşlarada tekrar teşekkürler..
yürübe kuzen kim tutar seni sana kocaman artı yoluyorummm
artı artı artı artı
Eskiden de tanıyoruz eski admindir kendisi
TEREDÜTSÜZ +++++++++
eywallah hocam sağolasın..
Benden sana diledigin kadar olsun....(+ sonsuz)
tabiiki de tereddutsuz...:D
hayırlı olsun görevinde başarılar
yönetime hoş geldin
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.