Orijinalini görmek için tıklayınız : Spector Pro 6.0
AℓαıηDєℓση
24.04.07, 09:26
PROGRAM BİR BİLGİSAYAR AKTİVİTE KAYIT PROGRAMIDIR.PROGRAM BİLGİSAYARDA AÇILAN UYGULAMALAR,CHAT YAPILDIYSA HERİKİ TARAFIN YAZDIKLARI,ZİYARET EDİLEN WEB SİTELERİ,ALINAN VE GÖNDERİLEN E-MAİLLER,KLAVYEYLE YAZILAN TÜM DÖKÜMANLAR,P2P AKTİVİTELERİN VARINCAYA KADAR HERŞEYİ KAYDEDER,İSTERSENİZ BELİRLEDİĞİNİZ SÜRELERDE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ KAYDEDER.AYRICA KELİME DUYARLILIĞI ÖZELLİĞİ VARDIR.BAZI KELİMELER(MESELA SEX,OĞLAN V. YAZILDIĞINDA ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ VE SİZ BAŞKA BİRYERDE İSENİZ BU KELİMELER YAZILDIĞI ANDA SİZE BELİRLEDİĞİNİZ E-MAİL ADRESİNE HEMEN BİLGİ VERİR VE PROGRAM ŞİFRE KORUMALI OLUP ÇALIŞTIĞINDAN SİZDEN BAŞKA KİMSENİN HABERİ OLMAZ.
http://img102.imageshack.us/img102/3526/sswebsiteslg0bqlr3.jpg (http://imageshack.us/)
serial :4520Q-B09500-40052
veya 4620K-S00438-71051
Download (http://rs37.rapidshare.com/files/16431471/Spector_Pro_6.0.1201.rar)
Alain Link Ölmüş Sana Zahmet Düzenleyebilirmisin ?
AℓαıηDєℓση
15.08.07, 10:08
Arkadaşlar Link Yenilendi.. Setup , Serial İçindedir..
Forza_Bjk_01
15.08.07, 13:37
Süper Abi ELlerine Sağlık...
AℓαıηDєℓση
15.08.07, 14:37
Beyler Bir düşük versiyonuda buldum belki işinize yarar çok aradım bu programı ona göre ;
http://rs36.rapidshare.com/files/6406343/Spector_Pro_v._5.0.rar
Alain Birde Rar Pass Veriversen Süper Olucak :)
AℓαıηDєℓση
15.08.07, 14:59
verdigim 2 link te rar şifresi istemiyor olsa bile www.dostteam.com dur
yusuf 650 ;
Arkadaşım Daha Nazik Bir Dille İsteseydin Daha İyi Olabilirdi Birde TşK.. Etseydin..
Alaın programı kurdum ama nasıl calıstıracagım kısayolu bıle yok gorunurde hatta kaldıracagım ama lıstede bıle gorunmuyor yardımcı olurmusun
AℓαıηDєℓση
15.08.07, 19:07
gerekli açıklamayı ben arkadaşa özelden yaptım
Biz Geneliz Deme :( :D:D:D
Aşk Olsun Ramazan Abi :)
AℓαıηDєℓση
16.08.07, 13:10
arkadaşlar bu prod yerine ardamax keylogger var bunun kadar olmasada bence daha iyi en azından bil.kasmıyor
arkdşlar ben bunu kurdum ama şifreyi unuttum napabilirim?acil yardım.şimdiden teşekkürler
_FrEE_BoY_
28.08.07, 18:26
emeğine sağlık çok ii oldu bu ::)
Arkadaşım Ne Şifresi Soruyosun ? Serialmi ?
AℓαıηDєℓση
29.08.07, 12:25
Arkadaşım Ne Şifresi Soruyosun ? Serialmi ?
seriali içinde var edi
arkadaş kendi prod.şifre koymuş onu unutmuş
:98::98::98: Süper Yha.. :98:
Arakadaşım emeğine ve ellerine sağlık.Paylaşım için çok teşekkür ederim.Peki bu program msn de yazılan yazılarıda kaydedermi.
msn den yazılan yazılarıda kaydeder ewt ama zaten bilgisayarın otomotik olarak kaydediyo yazdıklarını.
AℓαıηDєℓση
17.10.07, 16:00
Arakadaşım emeğine ve ellerine sağlık.Paylaşım için çok teşekkür ederim.Peki bu program msn de yazılan yazılarıda kaydedermi.
prog. da yaptıgın herşeyi ekran görüntüsüyle video gibi izleyebiliyorsun
Arkadaşım serialde bi sorun var.Kabul ettiremedim.Başka seriallerde buldum ve denedim ama yine olmadı.Bi yardımcı olsan.Şimdiden teşekkürler.
AℓαıηDєℓση
18.10.07, 14:17
4520P-O00290-49847 valla dostum birde bende bunu dene bendebu var sanırım olur eger olmazsa tekrar bakarız
Arkadaşım güzel paylaşım fakat bu serial no olmuo.Bi bakıver lütfen.Teşekkürler
SagopaKajmer
23.10.07, 20:48
4620K-S00438-71051 buyur kardeş bu serial çalışıyor...
teşekkür edrim SagopaKajmer (http://www.dostteam.com/member.php?u=6).emeğine ve ellerine sağlık.
Edit(SagopaKajmer):Alain arkadaşım ben bu programı kurdum ve gayet iyi çalışıodu.Ama indirdiğim dosya kayboldu ve şimdi bu programı kaldırmak istiyorum.Fakat nasıl olacak bilmiorum.Bu işte bi gariplik var.Sanki biri bu programla hack mi yapıo.Yeni format attırdım ve şimdi bi daha attıracam.Nedir bu iş yaaa.
Alain arkadaşım ben bu programı kurdum ve gayet iyi çalışıodu.Ama indirdiğim dosya kayboldu ve şimdi bu programı kaldırmak istiyorum.Fakat nasıl olacak bilmiorum.Bu işte bi gariplik var.Sanki biri bu programla hack mi yapıo.Yeni format attırdım ve şimdi bi daha attıracam.Nedir bu iş yaaa.
SagopaKajmer
26.10.07, 22:39
Dostum Garip Bİ Durum Benim Bi Fikrim Yok bu KOnuda Ekle KAldırdan Kaldıramıyorsan Ekle Kaldırda Kaldıramadığınız Programlar (http://www.dostteam.com/showthread.php?t=16545) Bu Konuya Bak Derim Ama Format Attım Diyosun :32:
Formattan Sonra Bi Sorun Çıkacağını Sanmıyorum Aslında...
Bu Arada Sorununu Tam Olarak YAzmamışsın Neden Şikayetçisin Onu Söylermisin....
Dostum programı kurdum ve gayet iyiydi.Ünide arkadaşlarla kalıoz ve benim pc de çalışıolar.herzaman ewde olmuom ve ne yaptıklarını merak ediodum.Tam bana göre bi programdı.İndirdim ve kurdum.İlk gün denedim sorun yoktu.Fakat ertesisi gün hiç bi kayıt bulamadım.Sonra yeniden kurmayk istedim fakat indirdiğim dosyua pc den kayboldu.Yani setup dosyası ortalarda yoktu.Şüphelendim ve format attım.Sanırım o dosyayla birlikte bütün şifrelerimde gitti.Ama hepsini değiştirdim şimdi.
AℓαıηDєℓση
27.10.07, 10:53
programda gizli olarak çalıştırabiliyorsun ve o kurluykende yenisini kuramazdın arkadaşım sanırım sen gizledin ve kodu unuttuysan geri getirememiş olabilirsin program altı çalıştırmak için gizlilik kodu var onu unut ma bir dahakine veya unutmayacagın birşey ekle şifre olarak
Dostum program arka planda çalışıo fakat kayıt yapmıodu.Kendim bikaç site dolaştım dosyalar falan açtım ama hiç bi ekran kaydı yapmadı.Bende sorunu tekrar yükleyerek çözerim die düşündüm.Ama programın setup ının yerinde yeller esiodu.Anlayamadım.Zaten programı açmak için ctrl+alt+shift+s tuşlarını kullanıodum.Program çalışıo ama hiç bi icraaat yapmıo.Şüphelendim ve bende pc ye format attım.Sence neden böyle olmuş olabilir ve programı nerden bulmuştun.Teşekkür ederim ilgin için..
teşekkürler güzel paylaşım...
AℓαıηDєℓση
27.10.07, 14:50
Dostum program arka planda çalışıo fakat kayıt yapmıodu.Kendim bikaç site dolaştım dosyalar falan açtım ama hiç bi ekran kaydı yapmadı.Bende sorunu tekrar yükleyerek çözerim die düşündüm.Ama programın setup ının yerinde yeller esiodu.Anlayamadım.Zaten programı açmak için ctrl+alt+shift+s tuşlarını kullanıodum.Program çalışıo ama hiç bi icraaat yapmıo.Şüphelendim ve bende pc ye format attım.Sence neden böyle olmuş olabilir ve programı nerden bulmuştun.Teşekkür ederim ilgin için..
program içindeki ayarları kontrol etmemişsin sanırım orda neleri kayıt yapmak istediklerini sorar sana mail site sifre vs. bunları ikonları tuşlaman gerekli ctrl+alt+shift+s kodunu degiştir ilk kod da bende de problem çıktı gizledim bir daha çıkmadı aynen senin ki gibi bende tekrar kuurdum kodu degiştirdim sorun yaşanmadı bu prog.gerçekten güzel ancak sadece şifre ve girilen siteleri ögrenmek istersen sana ardamax keylogger var sana onu tavsiye ederim en azında bil.kasmıyor kullanmı daha kolay
mehmetberksan99
03.11.07, 19:35
teşekkür ederiz kardeş emegine saglık
Konu Çok Dağıldıgı İçin Kapatıp Tazesini Açıyorum..
bende konuyu tekrar açıyorum ki
senin açtığın konuda dağılmasın!!!
fenerbahçe19
04.11.07, 22:26
Güsell Olmuş
yav nasıl program upload edersiniz anlayamadım resmen hack programı yaf bir kisinin basına gelmemiski bu olay bendede ikonu yok programın kurulu dosyası yok
bu programın klavye kısayolları nasıldı yardımcı olurmusunuz lütfen..
AℓαıηDєℓση
02.02.08, 11:57
bu programın klavye kısayolları nasıldı yardımcı olurmusunuz lütfen..
kendin degiştirmediysen
Control + Alt + Shift + S
SagopaKajmer
11.02.08, 22:37
Tekrar SaoLasın Abi...
SagopaKajmer
08.06.08, 00:53
Tekrar ELLerine SağLık Abicim =)
arkadaşlar bu programın şifresini unuttuğuz için silemiyoruz nasıl yapabilirim bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın
SagopaKajmer
11.07.08, 22:00
VaLLA Kardeşim Aynı Sorun Bi Arkadaşımında Başına GeLdi Biz KaLdıramadık :S
Ama İstersen Bi Şu Konuya Bak...
Ekle Kaldırda Kaldıramadığınız Programlar (http://www.dostteam.com/showthread.php?t=16545&highlight=ekle+kald%FDr)
saol programı kurdum ama çalıştıramadım kaldırmıyor pc dende nasıl kaldıracaz
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.