Orijinalini görmek için tıklayınız : yaankee
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Yakışıklı , Carism , Herşeye Karşı : )
Süpersin Dostum
SagopaKajmer
09.07.07, 20:35
oooooo süperswin abi yaaaa işte Beşiktaş abim benim 3 .resim harika ayrıca ;)
paylaşım için teşekkürler hocam
kendini tanıttıgın için tskler.daha önce dediğim gibi bu sitedeki bütün erkekler çok yakısıklı yaww:))
ya anlamıyorum sizin yakışıklı nalayışınız karizma anlayışınız bu yani :)
allahın KARGASI yakışıklımı olur karizatikmi olur.
bunlar varya 150 yıl yaşıyor hemde bunlar kindardır. bunları gördünüz yerde telef etmeniz lazım dimi yaankee :) KARGA :)
SENDEN 10 YAŞ GENCİM YA KISKANIYORSUN DİMİ :)
tabi seni avlamanın cezası 15.000 ytl bol keseden atarsın dimi dostyüzüm :)
AMA BARIŞ MANÇO ABİMİZ NE GÜZEL ŞARKI YAPMIŞTI SENİN İÇİN OKU BAKİM AY. :)
valla iyi ya gerçekten iyi hatta süper 10 numara eline sağlık paylaşım için..
Umtcan Bu Eşref Beni çok Kiskaniyor Ondan Daha Gencim Ya çekemiyor :)
AℓαıηDєℓση
10.07.07, 14:09
valla resimlerde havuz başında tatildeydik sanırım yaankee
way way tehdit heee hemide dostyüzü savunan birinden :) bundn sonra daha fazla ugraşacam hatta fiziksel olarak uygulayacam mesela yarın çayına birşeyler katmakla başlayabilirim hiç fark etmez bile :)
Söle Söle Napiyomuş Bakim Bu Yaankee Bende öğreneyim
Ay Ayyyyy çok Korktum Napcaz şimdi Ben şimdi Dostyüzü Yarin Karacaahmete Uğurlamammi Neyse Allah Günahlarini Affetsin Eşrefin :)
Her Evli Erkek Biraz Kilibiktir Değilim Diyen Yalan Söyler Aile Saadeti Herşeyden önemlidir.
Asla Editlemem Söylediğimim Sözün Her Zaman Arkasindayim :)
Her Zaman Nedemek Böyle Olaylar Olcakki Muhabbet Olsun Ama Ben Yarin Dostyüzün Saçini Kesip Yollayayim En Iyisi Pravakatör O Nede Olsa :)
Yok O Uzun Saçli Hali Daha Iyi Ben Onun Kisa Saçli Halinide Bilirim :) Nüfüs Cüzdaninda Resmi Hala Duruyor.
Gamse Ne Iş Bu Kanalin Iki Delisimiyiz Bizden Başka Konuşan Yok Yaw :)
Gamze Sen Dostmusun Düşmanmi Mikrop
Saçlarimi Kessinmiş Yok Değişiklik Olurmuş Bak Sen şu Mikrop Un Söylediklerine Ya :)))
Bu Allahin Kargasiyla Bir Olmuş Neler Konuşuyor Allahim Ya
Nan Karga Milleti Yoldan çikarma Kilibik Sen Git Eşinin Dizinin Dibinde Otur :)))
Bak Buralarda Yakalamasin Varya Iliklerini Söker Valla :))))
Eywallah Gamse Kardeş En Sonunda Doğruyu Gördün Dostyüz Yaramazin Teki :)
oooooo yankeee demekki seni gamze ayakta tutuyo bilemiyorum artıq yoksa sende iş yoq galiba :)))
Cizzi Bir Rakama Anlaştik O Yüzden Umutcum :) Gamse Allahtan Bir Tane Dostyüz Yoksa Bu Dünya Kaldiramazdi Bir Eşrefi Daha :)
Gemse Sende Harbi Yanar Dönersin :)
valla yankee hesap işlerinden hiç anlamam tek anladığım sen galiba gamze nin dediği gibi prim yapıyosun dostyuz abimlede ikide bir kapışıyosun karışma abime .. o sana hiç laf atıyo mu :(((
Tam Karşimda Oturup Kis Kis Gülüyor Akşama Kadar şuan Bile Tam Karşimda Yarina Az Kaldi Az Gelin Bide Siz Akşama Kadar Onunla Oturun Karşilikli Görürüm Sizi Tam 10 Yildir
dedikodu köşesini biraz şenlendirmek gerekiyo o zaman .. ne dersin..
Flaş Flaş Magazindende Gamsenin Cazgirliklari Az Sonra :)
Yayinlariz Gazetede Hergün
Ben Ve Yarmagül :) Yarmagül Dostyüz Olursa Sorun Değil :)
çitirmi :) Göz Var Nizam Var Kart Desen Daha Iyi Olur :)
çok yakışıklı çıkmışsın :)
ya anlamıyorum sizin yakışıklı nalayışınız karizma anlayışınız bu yani :)
allahın KARGASI yakışıklımı olur karizatikmi olur.
bunlar varya 150 yıl yaşıyor hemde bunlar kindardır. bunları gördünüz yerde telef etmeniz lazım dimi yaankee :) KARGA :)
doğru diyor bildiğin at hırsızı
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.