Orijinalini görmek için tıklayınız : Saygı Değer DosTTeaM Ailesi...
Daha önce ßeşiktaş Bölümüne A.modluğumu istemiştim ama oranın zaten bir modu vardı ve yetiyordu:)
Photoshop'ta biraz bilgili olduğum için "Photoshop & Flash (http://www.dostteam.com/forumdisplay.php?f=41)" bölümüne moderatör olmak istiyorum...
Görüşlerinizi + veyaaa - olarak kullanınız...
.:.:.:.SayGıLaR.:.:.:.
http://img484.imageshack.us/img484/2742/burakemrewj7.gif
Tamamen arkandayim +889996555
Altindan kalkacagina inaniyorum...
Ŧгєรς๏_รє๓
13.07.07, 19:09
2.+`ın benden gelsin yeğenim ;) +...
Benden maalesef (-) :S
Dersem üzülürsün :) +1907 tabii ki de ..İyi kötü çalışmalarını biliyorum..Devamını bekliyorum
küçük kardeşime bendende kocaman
+++++++++
yinede son söz yönetimin
senin için her zaman (+1903)üm vardır burakcığım
kardeşime benden de ++++++++++:))
burak emre bende sana bir sürü artı++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ e bukadar artı aldın milletten artık kabul edilirsin heralde dimi:):):):)
arkadaşlar(burakemre söliceklerimi üstüne alnma) sitemzde biraz fzla mod yokmu? tmm ii güzeL ama şimdiye kdr bnde isterdm ama çok fzla war diye istememye krr werdm burak ksnlkle üstüne alınma.. ben sadece düşüncemi söledim..farkındaysanız son zmnlardaki mod isteklerine de yazmıyorum..
üzgnm ama benden -
Forza_Bjk_01
14.07.07, 03:07
valla moderatörlüğü hakeden alıyo bence burakemrede fazlasıyla hakediyo
http://www.dostteam.com/forumdisplay.php?f=41&order=desc
burdada açıkça belli ßenden Koccaammaaann ++++++++1903
son söz yönetimin ama inşaallah o bölüme mod olursun burak
Bende Sana ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++1907 Veriyorum Hadi Mod Ol Bakalimmm!!!
Bende ++++++ veriyorum...Bazen banada yardımcı olurdun photoshop'ta.
Son söz YÖNETİMİN...
küçük kardeşime bendende
+++++++++
fakat senden bolca resimli anlatım istiyorum ona gore...
SagopaKajmer
15.07.07, 16:59
arkadaşlar(burakemre söliceklerimi üstüne alnma) sitemzde biraz fzla mod yokmu? tmm ii güzeL ama şimdiye kdr bnde isterdm ama çok fzla war diye istememye krr werdm burak ksnlkle üstüne alınma.. ben sadece düşüncemi söledim..farkındaysanız son zmnlardaki mod isteklerine de yazmıyorum..
üzgnm ama benden -
ewet haklısın ama ihtiyaç olunan bölümlerede mod almak gerekir sitedeki üyeler olduğu gibi kalmıyor sürekli çoğalıyoruz o bölümün canlanması gerekiyor sonuçta ilgi çeken bir bölüm burakemreye bişe demiyorsun biliyorum ama yaşının çok küçük olmasına rağmen fazlasıyla anlıyor bu işten ben sonuna kadar +++++1903 diyorumm
ewet haklısın ama ihtiyaç olunan bölümlerede mod almak gerekir sitedeki üyeler olduğu gibi kalmıyor sürekli çoğalıyoruz o bölümün canlanması gerekiyor sonuçta ilgi çeken bir bölüm burakemreye bişe demiyorsun biliyorum ama yaşının çok küçük olmasına rağmen fazlasıyla anlıyor bu işten ben sonuna kadar +++++1903 diyorumm
ya tabikide anlıyor benden yüzbin kat daha fazla biliyo hatta..eet sende haklısın da bunları söyleyipte artı wermek olmaz die düşündüm..
SagopaKajmer
16.07.07, 23:27
ya tabikide anlıyor benden yüzbin kat daha fazla biliyo hatta..eet sende haklısın da bunları söyleyipte artı wermek olmaz die düşündüm..
ben oyumu kullandım son söz yönetimin ....
burakemre şuan için forumda çok fazla mod oldugu için sana bu görevi veremiyecem ama ilerleyen zamanlarda bu başvurunu kesin olarak değerlendirecez
çalışmana devam et şimdililk konuyu kapatıyorum
hayırlı olsun yönetime hoş geldin burak
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.